Jump to content

alpina169

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dakle imam neplaceni racun od tele2 jos iz 5. mjeseca, nekih 530kn, i nakon toga do sada imam samo mjesecne pretplate jer nisam nikako vise koristio broj. Broj glasi na moje ime, i danas su me zvali kao ako ne platim do 20.09. da ce oni raskinuti ugovor? Ja naravno ne zelim vise koristiti taj broj, e sad ako ne platim, kad oni raskinu ugovor da li oni mene mogu tuziti? I da, moram naglasiti da sam u meduvremenu promijenio prebivaliste, dakle ne zivim vise u HR, niti imam ikakav HR dokument.
  2. Iskreno, stvarno nisam pricao na mob, zato me to i jeste naljutilo. Da sam pricao priznao bih, pa tko zna, mozda bih samo i opomenu dobio buduci da do sada jos nikad nisam kaznjavan u Hrvatskoj. Ali, meni je takoder potreban brz postupak jer mi je u interesu da se sto prije vratim u svoju drzavu radi osobnih obveza, povratak sam planirao u nedjelju te bih htio da to zavrsim do nedjelje. EDIT: Dakle, ako zelim to zavrsiti isti dan morao bih reci da sam kriv? Kako da im onda objasnim zasto nisam htio platiti kaznu i zasto nisam potpisao prekrsajni nalog? A ako se odlucim pozivati svjedoka i pokusam dokazati da nisam kriv, znaci li to da cu tih iducih mjesec dana ili vec koliko se bude odvijao sudski postupak morati ostati unutar HR?
  3. Evo imam i ja problem. Dakle vozio sam se u Zagrebu Avenijom Dubrovnik, i policija je stajala sa strane kraj benzinske i zaustavila me. Naime pitao je dokumente i rekao kao da mi mora pisati kaznu za pricanje na mobitel, ali ja stvarno nisam pricao na mobitel, nego je suvozac do mene pricao na mobitel i prekinuo je malo prije nego su nas zaustavili. Uglavnom, taj policajac tvrdi da sam ja pricao, a drugi policajac njegov kolega kaze da on nije nista vidio pa da ni ne moze reci. E sad, strani sam drzavljanin i po pravilu bih trebao platiti kaznu na licu mjesta, medutim kako nisam pricao na mobitel odbio sam platiti kaznu, nakon toga su mi napisali prekrsajni nalog koji sam takoder odbio potpisati jer kao sto rekoh nisam pocinio prekrsaj. Tako da su mi onda oduzeli osobnu, i dali mi papir s kojim je mogu podignuti u PU, ali prije toga kao moram sutra otici na sud kod sudca za prekrsaj. Pa me zanima imate li neki savjet, te da li ce sudac uvaziti moju izjavu i izjavu suvozaca? P.S. Policajac mi je samo rekao da dodem na Stenjevec kod sudca za prekrsaj sutra u 11h, trazio sam tocnu adresu po internetu medutim nisam je mogao pronac, a policija mi je nigdje nije zapisala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija