Jump to content

Wings

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Na žalost imam isto iskustvo. Samo što je kod nas došlo do fizičkog napada prilikom primopredaje djeteta, gdje je on odlučio, jedno dijete vratiti, drugo ne, a moja pitanja ignorirati, izvrijeđati me pred djetetom i cijelom ulicom. Na kraju kad sam se okrenula i sa malenom uputila prema zgradi napao me s leđa i počeo udarati po glavi šakama, nogama, ne obazirući se na dijete. Tada sam podnjela prijavu policiji. Sad moram po naputku policije prijavljivati sve prijetnje, promjene, primopredaje djece, pri kojima ne smijem biti sama. Ne mogu otići iz grada na GO a da se ne javim policiji. Inače, kako kažu, neće mi moći pružiti valjanu zaštitu. Djecu i dalje viđa, po naputku i rasporedu CZSS. U svakom slučaju, čim ima priliku ih pokušava okrenuti protiv mene, a ja im govorim kako je to njihov tata i kako je povrijeđen itd. itd. jer u razgovoru s psiholozima sam otkrila da ne smijem djeci reći ništa loše, a najradije bi im rekla da je zadnje #OOPS#, dno dna. Ako on ne želi, nećeš uspjeti ostvariti komunikaciju s njim, sve dok mu ne dođe iz guzice u glavu ili dok se nađe nešto za pod jaja, pa se smiri. Ali pomiri se s tim da to neće biti tako brzo i usredotoči se na sebe i zdrav odgoj svog djeteta. Sretno!
  2. Moj savjet ti je da pokreneš postupak što prije i da se dogovoriš sa mužem da ti potpiše sporazumni. Uz normalne odnose, gotovi ste za 4-5 mjeseci. Ni u ludilu mu ne govori da si trudna i da imaš drugog, jer će se pretvoriti u čudovište (iako to nikad ne bi rekla, iako nije pokazivao da mu je stalo). U svakom slučaju, napravi što god treba da se dijete ne rodi u tom braku, jer se automatski računa da je muževo i dobiva njegovo prezime. Naknadno imaš puno zavrzlama oko dokazivanja i promjena. Ne obaziri se puno što će ti drugi reći i što će drugi misliti. Vjeruj, mi, kad sve to krene, da si najčišća, ljudi već izmisle svoju verziju, plus je ostavljena strana dodatno začini. Na kraju, ne možeš se osloniti na nikoga osim na sebe.... i tu je najbitnije da si na čistu sama sa sobom. Sretno!
  3. Ja i suprug smo u postupku rastave. 06.12.2010. sam podnjela tužbu za raskid braka, što je u 4.mj. na prvom ročištu preformulirano u sporazumni raskid braka. Sada smo prošli posredovanje na CZSS i dobili mišljenje. Znam da s tim mišljenjem moram ići na sud, ali budući da nemam odvjetnika, zanima me da li moram napisati kakav službeni zahtjev, pa u prilogu dodati mišljenje CZSS ili samo na sudu predam taj papir i usmeno zatražim ročište? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija