Jump to content

FRANERI

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani! Imam trgovački obrt za prodaju teh.robe, iznajmila bih p.p. ali taj prostor treba uredit da bi služio svrsi. Da li mogu npr. kupit podne pločice,ljepilo, masa za fuge , i sama ih postavit i da mi se to prizna u trošak obrta. Ili mi to mora odradit neko tko ima firmu ili obrt za postavljanje keramike.? Znači da li ja mogu kupit sama materijal i sama opremit p.p.(pločice,uređenje zidove,izrada polica,) i da mi se to prizna kompletno u trošak .? hvala!
  2. Poštovani! Imam registriran obrt za trgovinu na malo rezervnim dijelovima za motorna vozila ..i sl. Da li sam obavezan kao vlasnik obrta i jedini zaposlenik imat završen tečaj o osposobljenosti pružanja prve pomoći i da li sam obavezan imat težaj zaštite na radu... Imam nekoliko poznanika koji imaju slične obrte kao moj i nitko nema ništa položeno i još mi se čude da to postoji... Hvala unaprijed
  3. Poštovani! Molim odgovor kako bi se podjelila imovina u ovom slučaju: Moja sestra je kupila stan prije braka. Sad je udana i nemaju dijece u braku. Od familije sestra ima mene (sestru) i mamu. 1.Kako bi se podjelila imovina (taj stan) u slučaju njene smrti? Da li njen sadašnji muž ima pravo na pol stana ili ne (on ništa nije uložio u taj stan). 2. Kako bi se podjelila imovina u slučaju da njen muž umre . on ima oba živuća roditelja i bata. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija