Jump to content

maja1981

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Prijavljena je prema njihovim navodima zbog zapostavljanja djeteta i zato jer je ovisna o alkoholu. Najzadnje sto se dogodilo,kada je majka s djetetom a muz je od socijalne sluzbe dobio nadzor kada je majka s djetetom govori kako dijete ne pita za mamu, kako je ona sretno dijete kada je s njim i njegovim roditeljima, dijete joj govori da je zlocesta, i majka ju je pitala tko ti je to rekao a ona je rekla baka, dijete je tuce, lupa je s predmetima. Iako, je takvo ponasanje vec pokazivala i prije dok nije bilo razvoda. A majku su danas fizicki napali roditelji njezinog supruga kada je dosla vidjeti dijete. A djed, je jucer izjavio pred djetetom da je majka vjerovatno vec pijana i da nije normalna i da je se uopce ne bi trebalo uzimati u obzir. Slazem se s tim da sad svatko optuzuje svakoga, ali isto tako nije normalno da su svi protiv majke i da dijete koriste za svoje ciljeve. Ovdje, je samo jednom majka optuzila muza jer nije smjela doci do djeteta a svi njoj iz dana u dan pripisuju grijehe. Zar to nije cudno? A njoj nitko ni da je uputi u koju sluzbu i ustanovu. I da zastiti svoje dostojanstvo i svoje dijete. A ne moze netko oduzeti dijete bez utemeljenih i dokazanih cinjenica.
  2. Da slucaj je na centru za socijalnu skrb, to je prijava protiv majke. Znaci, ona bi trebala pokrenuti novi slucaj sa svoje strane? Jer ovo sto se vodi protiv nje, nju socijalna radnica ne obavjestava o nicemu, to sve govori njezinom muzu, koji joj pak ne daje nikakve informacije. A njezin muz je u drustvu osoba, to je njegovo staro drustvo s posla i iz skole, koje se drogiraju i alkoholiziraju, kad je isla na posao on bi ih dovodio doma i nije joj omogucavao da spava i slicno. Takodjer, taj slucaj protiv nje se vodi na policiji. A prosli tjedan je pak ona njih prijavila za otmicu djeteta, a tada jos nije znala da je podignuta tuzba iako je bila na socijalnom radu po pozivu gdje su joj rekli da se vodi postupak i da sve sto napravi da se vodi kao krivicno djelo protiv nje, to je saznala ovaj utorak, kada joj je to priopcila ta soc. radnica. Inace, prebivaliste joj je i dalje gdje je zivjela s muzem i djetetom a ona ne zivi s njima, da li je prijeko potrebno da se odjavi od tamo? Oni sad bez obavijesti soc. radnice odvode dijete na more.
  3. Postovani, s obzirom da vise nemam se kome obratiti, nadam se vasoj pomoci. Naime, u tijeku je jedan razvod braka, u kojem je majka maloljetne djevojcice glavna optuzena u slucaju. Supruznici su zivjeli u zajednickom stambenom prostoru s njegovim roditeljima. Nakon nekoliko godina majka je odlucila otici s djetetom kod svojih roditelja. U meduvremenu su se supruznici dogovorili oko razvoda i to sporazumnog, nakon cega su odustali a majka se nadala pomirenju, sve dok joj nije stiglo rjesenje za razvod. Problem je u tome sto su supruznici odrastali u disfunkcionalnim obiteljima. Njihovi roditelji su dozivjeli unuku kao svoje dijete i na taj nacin majci onemogucavali uredan odgoj djeteta. Dok je otac djeteta ovisan o igri na kompjuteru i nije mario za dijete i svoju suprugu. U svemu tome bili su i u cudnom drustvu u kojem se konzumirala droga i alkohol. I u tuzbi koju majcini roditelji i bivsi suprug vode protiv majke sve je upereno protiv nje. A ta je tuzba osveta majci sto je prijavila njegovog oca, svekra za zlostavljanje njihove kceri. Oni svi na kraju naglasavaju da je ovo bitka da netko dobije dijete, samo ne majka jer u toj tuzbi navode da je nesposobna za odgoj djeteta i da mora ici na lijecenje od alkohola. Ona ima posao koji joj je takodjer ugrozen jer bez njenog znanja odlaze u firmu i namjestaju joj radno vrijeme i razne kontrole. Do sada nije poduzimala nista posebno osim prijave za otmicu djeteta koje nije kod nje, a muz joj je poceo lagati i psihicki maltretirati. Kome da se obrati?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija