Jump to content

karla12

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Još jednom najljepša hvala!Pozdrav!
  2. Nisam dobila odgovor,pa vas molim bar za upute.U pitanju je osoba,poznanica koja je u teškoj situaciji.Molim vas da mi odgovorite ili date neke smjernice.Puno hvala!
  3. karla12

    razvod

    Lijep pozdrav! Razvela sam se nakon 19 godina braka.U braku su rođene dvije curice,jedna je ostala sa ocem,mlađa je samnom.Živjeli smo u kući njegovih roditelja.Nakon smrti njegovog oca,kuća je pripala suprugu.U tih 19 godina braka kuća je nadograđivana,adaptirana,financijski sam dobar dio tu uložila,kupila auto itd.Sad živim u kući svoje majke,suprug mi neda ništa.On je alkoholičar,bilo je jako teško živjeti s njim.Starija kćer ga istovremeno mrzi i žali jer je ostao sam,pa je iz tog razloga ostala s njim iako sve obaveze vezane uz nju ja obavljam i živim u strepnji iz dana u dan što će biti jer je i ona nakon svega psihički nestabilna,a ne želi ga ostaviti samog.Obe kćerke su još maloljetne,srednjoškolke.Ja sam zaposlena. Zanima me da li biste mi mogli pomoći savjetom.Da li imam pravo na neki dio imovine ili bilo čega jer sad sam ostala bez ičega pa ne mogu svojoj djeci pružiti sigurnost i kakav takav dom.Kome da se obratim za pomoć?? Zahvaljujem se i molim vas za pomoć!!
  4. Policijska uprava istarska pp Pula broj 511-08-29/23-6017/2011 Pula,26.07.2011. Obavezni prekršajni nalog Okrivljenik Kriv je što je 26.07.2011. u 16,07 sati u mjestu Pula Radićeva bb kao vozač o.a.marke ww reg.oznake čk ,vozilo zatečeno na nogostupu i pješačkoj zoni čime je počinio prekršaj iz članka 82.stavka 1.točke 10.zakona o zspl-a kažnjiv po članku 82.stavku 4.istog zakona te se temeljem istog propisa izriče novčana kazna od tristo kuna.Okrivljenik je dužan novčanu kaznu platiti u roku od 8 dana od dana uručenja prekrš.naloga isključivo priloženom uplatnicom na žiro rč. ili u ovoj PU/pp. Sad sam ustanovila daimam dva računa,ovaj za prekršaj i od Pula parkinga. Zapisnik o premještanju nepropisno parkiranog i zaustavljenog vozila: Dana 26.07.2011.u 16,07 sati premješteno je vozilo marke ww sa lokacije radićeva bb čl.84,051,tč.3 Troškovi premještanja vozila 243.90 kn i 56,10 kuna pdv ukupno 300 kuna za platiti u roku od 8 dana.
  5. Prije tri dana,28.07.2011,odvezla sam kćer u Pulu i pritom parkirala auto ispred zgrade u Radićevoj ulici,gdje su uz moj bila parkirana još tri auta.Nakon što smo odnijeli stvari u stan i pri tom se zadržala još kojih pola sata,pošla sam do auta kako bih se uputila doma.Saznajem da je auto odnio pauk,pretpostavljam na poziv nekog od stanara.Pokušala sam uočiti neki znak zabrane parkiranja ili bilo što drugo,mislivši da sam previdjela tako nešto,ali ništa slično pa sam mobitelom zaslikala mjesto i preostala dva parkirana auta(u međuvremenu je jedan otišao).U Pula parkingu sam dobila auto van i uplatnicu na 300,00 kn koju nisam odmah platila iz razloga koji sam razložila.Pitala sam zašto su digli moj auto koji je čakovečkih registarskih oznaka,a preostala tri pulskih oznaka ostavili,na što mi je policajac rekao da ne zna i da napišem prigovor u roku od sedam dana.U međuvremenu sam se vratila u Čakovec.Molim vas za savjet,da li imam realnu osnovu za prigovor,kako i kome to dostaviti jer nemam nikakvo iskustvo u svezi s tim.Kako se piše prigovor u tom slučaju? Puno hvala!Pozdrav!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija