Jump to content

Nina77

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. zavrsila sam srednju i fakultet ostavila nakon zavrsene druge godine. cijelo sam to vrijeme radila po kaficima ne bili kako platila to studiranje, rezije i stan. sve je to puklo na trecoj godini kada sam shvatila da iovako necu moci tek tako lako naci posao u hrvatskoj unatoc svim dobrim ocjenama u indexu. evo sam 10-tu godinu vani, nisam zavrsila fakultet, ali sam zavrsila puno kurseva i usavrsila svoj CV. 6 godina sam radila dva posla, sto je znacilo neimanje vikenda i slobodnog vremnea. sada radim izuzetno dobro placen i meni drag posao i nije mi zao sto je sve tako zavrsilo. odricanja su bila velika, ne samo faks nego napustanje obitelji i prijatelja. ali kada se sada okrenem i pogledam iza sebe, prezadovoljna sam uspjehom i onim sto sam SAMA napravila i stekla. zelim ti puno, puno uspjeha bez obzira sto napravis i sto odlucis sa svojim zivotom. vjeruj mi da se sve dogadja sa odredjenim razlogom, pa tako i negativnosti. bez obzira sto ti se neke stvari cine da nisi nesto previse napravila, ne brini! ti si vjerovatno jedna koja je sa svojim godinama izuzetno iskusna, svjesna odgovornosti i marljiva. glavu gore!
  2. sramota nevjerovatnih razmjera. pojedinci se ponasaju kao da dijele bozju pravdu, a najbolje im je prvo pomesti ispred svoga praga. ovo nije sajt za dijeljenje morala, vec prave pomoci.
  3. situacija je sljedeca. majka se zeli razvesti od oca nakon 30 godina braka. upisana je kao vlasnica pola nekretnine i zeli je prodati kako bi njoj islo pola od toga. otac se protivi potpisati sporazumni razvod i odbija prodaju nekretnine jer zeli zastititi interese dvoje odrasle, punoljetne djece (ni jedno dijete vise ne zivi u toj zajednici) i mogucnost da barem nesto nasljede. da li je istina da u slucaju kada su oba roditelja ziva, djeca nemaju apsolutno nikakve veze niti mogucnost odlucivanja sto ce se dogoditii sa nekretninom? u slucaju prodaje, da li se nekretnina dijeli samo na dva dijela, ili djeci isto pripada odredjeni postotak? prodaja nekretnine je izuzetno nerazuman pokret i imaju li djeca pravo stopirati ili barem usporiti tu prodaju? unaprijed se zahvaljujem.
  4. Uistinu bih bila zahvalna ako mi netko moze ponuditi primjer zahtjeva za razvod braka. Nema nikakvih komplikacija oko razvoda, niti oko imovine i sporazumno je. Pokusala sam pronaci primjere na internetu, ali takvog i slicnog materijala gotovo i da nema. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija