Jump to content

Nina77

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Nina77 objavio

  1. zavrsila sam srednju i fakultet ostavila nakon zavrsene druge godine. cijelo sam to vrijeme radila po kaficima ne bili kako platila to studiranje, rezije i stan. sve je to puklo na trecoj godini kada sam shvatila da iovako necu moci tek tako lako naci posao u hrvatskoj unatoc svim dobrim ocjenama u indexu. evo sam 10-tu godinu vani, nisam zavrsila fakultet, ali sam zavrsila puno kurseva i usavrsila svoj CV. 6 godina sam radila dva posla, sto je znacilo neimanje vikenda i slobodnog vremnea. sada radim izuzetno dobro placen i meni drag posao i nije mi zao sto je sve tako zavrsilo. odricanja su bila velika, ne samo faks nego napustanje obitelji i prijatelja. ali kada se sada okrenem i pogledam iza sebe, prezadovoljna sam uspjehom i onim sto sam SAMA napravila i stekla.

     

    zelim ti puno, puno uspjeha bez obzira sto napravis i sto odlucis sa svojim zivotom. vjeruj mi da se sve dogadja sa odredjenim razlogom, pa tako i negativnosti. bez obzira sto ti se neke stvari cine da nisi nesto previse napravila, ne brini! ti si vjerovatno jedna koja je sa svojim godinama izuzetno iskusna, svjesna odgovornosti i marljiva.

     

    glavu gore!

  2. situacija je sljedeca. majka se zeli razvesti od oca nakon 30 godina braka. upisana je kao vlasnica pola nekretnine i zeli je prodati kako bi njoj islo pola od toga. otac se protivi potpisati sporazumni razvod i odbija prodaju nekretnine jer zeli zastititi interese dvoje odrasle, punoljetne djece (ni jedno dijete vise ne zivi u toj zajednici) i mogucnost da barem nesto nasljede. da li je istina da u slucaju kada su oba roditelja ziva, djeca nemaju apsolutno nikakve veze niti mogucnost odlucivanja sto ce se dogoditii sa nekretninom? u slucaju prodaje, da li se nekretnina dijeli samo na dva dijela, ili djeci isto pripada odredjeni postotak? prodaja nekretnine je izuzetno nerazuman pokret i imaju li djeca pravo stopirati ili barem usporiti tu prodaju?

     

    unaprijed se zahvaljujem.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija