Jump to content

LeonSt

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Care, hvsla. To definitivno jest to i nije to sporno. Nego je moje pitanje bilo kakvih ću imati problema ako sam evidentiran radi voznje u trenutku kad mi je zabrana upravljanja vozilom bila na snazi što je vjerovali ili ne #OOPS#in kazneno djelo? i ima li tko iskustava
  2. Hvala ti puno na odgovoru. Naime znam da to što pričaš se odnosi na potvrdu od općinskog suda i na njoj samo piše ako se ne vodi nikakav postupak ili ako presuda nije pravomoćna. Ali navodno meni treba izvod iz kaznene evidencije od MINISTARSTVA PRAVOSUĐA iz koje bi ovo navodno bilo vidljivo?
  3. Preklinjem nekoga za odgovor ako ima kakav pravno potkovan odgovor ili još bolje iskustvo jer sam zaista očajan Naime, dobio sam super posao u inozemstvu (Češka)i vizu i radnu dozvolu će mi rješavati od tamo poslodavac a ne ja osobno preko ambasade u Zg. E sad..u ožujku ove godine sam kažnjen za izbjegavanje sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude radi toga što su me uhvatili u vožnji dok mi je vozačka bila oduzeta. U zamjenu za 3 mj. zatvora sam dobio godinu dana uvjetne osude koja je još na snazi. Ako me budu tražili uvid iz kaznene evidencije gdje će to biti vidljivo, znači li to da ću u startu biti diskvalificiran za vizu ili unatoč tome mogu dobiti vizu jer se pretpostavljam radi o lakšem kaznenom djelu i to ne mora značiti da će me u startu odbiti. To nije do ambasade nego do češke policije (pitao sam u ambasadi). Ima li netko sa vlastitim ili tuđim iskustvom?
  4. Molio bih nekog adekvatnog da mi odgovori na pitanje vezano uz sljedeću situaciju. Naime, treba mi potvrda o nekažnjavanju od strane Ministarstva pravosuđa (ne općinskog suda) radi dobijanja vize za rad u inozemstvu (Prag, Češka) i sada me jako strah da mi ovo može napraviti problem u cijelom procesu. Naime, još par mjeseci mi je na snazi uvijetna kazna za izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera koju sam dobio radi gluposti i koja je pravomoćno stupila na snagu. Zanima me što bi onda pisalo na toj potvrdi od ministarstva i kakve su mi šanse da mi isto ne stvori problem? Molim Vas brzi odgovor što prije jer sam zabrinut Hvala!
  5. Molio bih nekog adekvatnog da mi odgovori na pitanje vezano uz sljedeću situaciju. Naime, treba mi potvrda o nekažnjavanju od strane Ministarstva pravosuđa (ne općinskog suda) radi dobijanja vize za rad u inozemstvu (Prag, Češka) i sada me jako strah da mi ovo može napraviti problem u cijelom procesu. Naime, još par mjeseci mi je na snazi uvijetna kazna za izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera koju sam dobio radi gluposti i koja je pravomoćno stupila na snagu. Zanima me što bi onda pisalo na toj potvrdi od ministarstva i kakve su mi šanse da mi isto ne stvori problem? Molim Vas brzi odgovor što prije jer sam zabrinut Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija