Jump to content

spiderman

Korisnik
 • Broj objava

  20
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. dionice sladorane su neki kupovali prije par mjeseci. čini mi se da su plaćali cca 100kn. cijenu uzmi s rezervom, ne sjećam se najtočnije. nedavno je viro preuzeo sladoranu.možda kroz neko vrijeme se i izlista na burzu.
 2. a da malo obrazložiš pitanje?
 3. nije promijenjeno ime, ni išta slično. todorić,odnosno agrokor je vlasnik 99,77% firme. naš forumski kolega je zajedno sa svojim sudrugovima koji su dobili dionice od hfp na 10.mjestu dioničara. oznaka pikv-r-a. možda kad todi bude potreban kreditni rejting, izlista dionice na burzu. s obzirom da je ff iznimno mali, bojim se da neće biti kakve velike trgovine.sve skupa mimo tode ima ukupno 14.000 dionica. jedino pokušat njemu prodat,ali to im baš ničemu ne treba.
 4. potreban ti je aparat, dokaz o reg. djelatnosti, rč.od aparata, kategorizacija aparata, atest aparata, ugovor s vlasnikom prostora, atesti prostora, potvrda o min.teh.uvjetima prostora. ustvari trebaju ti samo aparat i markica min.fin. ajoj, tek sad vidim da se radi o aparatu za sreću, ne znam šta je to.
 5. spiderman

  Korade

  rođo, reci ti meni dal bi ga tako zdušno branio da je kojim slučajem to bilo tvoje dijete? ja se ispričavam, što mi ovdje raspravljamo kao da je Korade to učinio. osobno bih volio da se pokaže da on s tim nema veze, ali poznavajući njegovo poratno djelovanje, moguće. ako je netko general ili heroj, to mu ne daje pravo da provodi zakon. nažalost mi još nismo završili s ratom, kako domovinskim, tako niti sa II svj
 6. spiderman

  Korade

  malo me prosvijetlite; jel ja nešto ne kužim ili vi odobravate ubojstvo HRVATSKOG dječaka? kakove veze ima zerp, rat, manjine?
 7. spiderman

  Korade

  sačuvaj me bože heroja koji ubijaju dijete od 15 godina.
 8. banka nije vlasnik fonda, niti to može postati, po sadašnjem zakonu. banka je samo skrbnik, ubire određenu naknadu i njima lijepo. ovaj prijedlog za dividendu mi se sviđa, samo to bi trebalo predložit upravi. izgleda da su tek sada svi postali svjesni koliko je zakon nedorečen.vjerovatno će sada pokušat nabrzinu nešto promjenit, ali bojim se da neće biti vremena za nešto pametno.veliki broj ljudi će to prodavat i onda će nastupit problemi. ako se fond i ugasi tebe će zapast tvoj dio
 9. skupština d.d. određuje datum presjeka za isplatu dividende. skoro uvijek je to datum održavanja skupštine, ali ne mora biti tako. za datum presjeka može se uzeti i neki drugi datm, npr. datum objave poziva na g.skupštinu.
 10. već je bilo govora o tome, računaju ti nominalnu vrijednost dionice, tako da se opet pravi razlika. netko tko dobije dionicu kojoj je tržišna vrijednost duplo veća od nominalne, za isti postotak invalidnosti, dobija 4 puta veću vrijednost od tebe. ne znam šta si dobio pa ne mogu komentirat, ali pretpostavljam, neku od gubitaških turističkih kuća
 11. spiderman

  Diionice

  ti si dobio i jdkm. nisam siguran, ali čini mi se da je tu išlo ili smanjenje temeljnog kapitala ili nešto slično. tebi su vjerovatno obračunali po staroj cijeni koja je bila 100dm po dionici. čini mi se da si oštećen s tog naslova. koliko tražiš?
 12. riječ branitelj,iz razloga, ako ne može po osnovi prestanka radnog odnosa, možda može po osnovi braniteljskog staža. btw zakoni ne vrijede za sve građane ove države jednako.
 13. branitelj je bio vlasnik obrta, kojeg je zatvorio prije 2 mjeseca. s obzirom da se nije prijavio na zavode, zanima me dal još uvijek ima pravo na zdr. osiguranje i eventualno nadoknadu sa zavoda za zapošljavanje? hvala
 14. zanima me da li osnivači zadruge mogu biti i HRVI i zaposleni branitelji i kako im to utiče na status? hvala,pauk
×
×
 • Napravi novi...