Jump to content

MarkoMM

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. jeli strikno propisana skala u smislu promili/trajanje zabrane i u kojem je članku kojeg zakona? postoji li mogućnost žalbe na obavijest o početku trajanja zaštitne mjere zabrane upravljanja ?
  2. a sta ako policajac nije pogriješio te mi je taj dio recimo oprostio? dali onda dobivam zabranu upravljanja? ako je pogriješio, nakon koliko otprilike dolazi ta obavijest o početku trajanja zaštitne mjere zabrane upravljanja? zašto mislite da je pogriješio?
  3. Molio bi vas pomoć u vezi vožnje u pijanom stanju te daljnih mjera i kazna. Naime zaustavljen sam od strane policije, te sam bio podvrgnut alko testu. Napuhao sam 1,48-0,1g/kg znači 1,38. Policajac mi je dao kaznu od 3000kn+100kn. Dobio sam 3 papira i 2 uplatnice. Zapisnik o ispitivanju prisutnosti alkohola, prekršajni nalog te privremeno oduzimanje vozačke dozvole na 72 sata. Ono šta mene zanima, dali ja gubim vozačku dozvolu na 72 sata ili na duže? Na nalogu je izrečena novčana kazna no zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom nije izrečena. Znači li to da vozačku dozvolu neču trajno izgubit na 3-6-9 mjeseci ili to još nije konačno te mi vozačka moze biti oduzeta od strane prekršajnog suda? Pošto sam nov vozač i vozim tek 4 mjeseca, imam 18 godina i novčana kazna mi je prevelika da ju otplatim, ima li smisla žalit se i dali je to tako reč igranje sa vatrom i riskiram trajno izgubit vozačku? Unaprijed hvala EDIT: Mogu li vozit nakon što podignem vozačku dozvolu zatih 3 dana?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija