Jump to content

ivan477

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Editirao moderator. G. ivan477, ovo nije mjesto za jadikovke.
  2. moze jadnostavan odgovor-to vam je hrvatska u redu je dio gdje svatko treba platiti svoja dugovanja ali ne na nacine kojima se sada radi da cak ni neznas ni zasto placas a kamoli da ti oduzmu sredstva za dostojan zivot,pogotovo socijalnu pomoc djeciji i ostalo i niste jedini.. koliko samo ljudi ima koji su tako prosli a sto se njih tice oni imaju hvala bogu osim sto su se nakupili svega place 10,15 tisuca kuna ne znaju kako je majci sa dvoje djece zivjeti u podstanarstvu sa 3000 zalosna stvarnost ove drzve i politike i znam da se niste ni mogli zaliti jer salju direktno fini ona blokira racun a vi placate 50-100 kuna samo da saznate tko vas je blokirao to vam je ta nasa hrvatska
  3. nismo se razumjeli neradi se o kriminalu nego pretezno o laksem prometnom prekrsaju. naime vec nekoliko puta sam se susreo da kako mene tako i mnoge zaustavljaju na mjestima od pjesackih prijelaza,pune linije,autobusnih stanica, itd. i to imam uredno dokumentirano u nekoliko navrata i dokumenti su te prirode.. a jasno stoji u zakonu da nesmije ometati druge sudionike u prometu pa mi molim vas recite kako staviti dva teretna vozila-(slepera) na autousnu stanicu da ne ometaju ostale sudionike.. ako postoje pravila ponasanja za nas moraju postojati i za njih. neznam na kojem podrucju zivite ali trebali biste doci do slavonije, voziti 15-20 kmh brze od dopustene kad iz mraka i osobnog(neoznacenog) auta istrci pred vas.. ucitati cu te slike sa kamionima na autobusnoj stanici za pocetak.
  4. postovani! postoji li u propisima i zakonima mjesta(ne mislim time na oznacena mjesta nego na pune linije,zavoji,autobusne stanice itd) gdje policijski sluzbenici smiju zaustavljati vozilo? osim onoga da vozilo ne smije ometati druge sudionike u prometu te sigurnost policijskog sluzbenika i vozaca vozila. Mogu li vršiti redovnu kontrolu prometa neoznačenim vozilima? Mogu vam poslati fotografije snimljene u nekoliko navrata gdje se grubo krše ti propisi,te da mi date svoje misljenje o tome. unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija