Jump to content

Kukycro

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Evo stigla i meni kazna doma samo sto je skroz nepravilno napisana... 1. pise mi u zenskom rodu a musko sam 2.kriva registracija je napisana 3.krivi datum je napisan( napisano je da sam zaustavljen 13.8 a u nastavku pise da mi je vozacka oduzeta 23.8 do 31.8 na osam dana,10 dana su fulali) 4.dobio sam jos i kaznu da nisam kao imo pojas a jesam!a za pojas mi nista nije policajac rekao niti sam ikakvu kaznu dobio za to, nikakav papiric vezano za to Sad me zanima jel se mogu na sve to zaliti i kak bi bilo najbolje to napravit!!! hvala unaprijed P.S kazna je dosla za voznju u alkoholiziranom stanju
  2. Hvala na odgovorima! Nisam kaznjavan za alkohol vec imam samo jednu kaznu za prekoracenje brzine...A kak da im obrazlozim da mi treba auto i da nemam para kad zivim 2 minute pjeske do posla!Bas nemam srece...nadam se minimalnoj kazni!A kome trebam poslat prigovor kad mi dode doma kazna?
  3. Pozdrav! Eto jucer me zaustavili policija i napuho sam 1.45 promila i umnajeno na 1.35,pa me zanima kolku bi kaznu mogo ocekivat i u kojem vremene?Nisu mi nista rekla kaj se tice toga vec mi dali samo zapisnik i papir o alkotestiranju...Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija