Jump to content

Versace

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav! U skoroj budućnosti u planu imam kupnju kuće od cca.100m2. Imam stan koji je upisan na mamu,brata i mene, i kuću koja je također upisana na nas troje! Kuću smo naslijedili od tate kad je poginuo,a stan nam je dodjeljen od države (jer nismo pristali na obnovu kuće). Sada me zanima dali ću,možda,biti oslobođena plaćanja poreza na kuću,jer to će mi biti prva kupnja nekretnine? P.S. stan planiramo prodati prije kupnje kuće. Unaprijed hvala na odgovoru!
  2. Da,svjesna sam da cijeli taj proces traje,spremna sam i čekati koliko treba i napravit sve što treba. Zanimalo me samo dali oni pomažu financijski u takvim situacijama... Hvala puno na odgovoru!
  3. Lijep pozdrav! Trebala bi pomoć od nekoga tko je bio u mojoj ili sličnoj situaciji.. Tata mi je poginuo 1992.godine kao hrvatski branitelj u ratu. Sahranili su ga njegovi roditelji,te su oni cijelu sahranu financirali... Sada bi moja obitelj i ja njega htjeli premjestit u drugu grobnicu,pa me zanima imamo li ikakve pomoći od HV-a (financijske) ili sve moramo sami plaćati!? Hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija