Jump to content

kikola

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. da, ali nemam primanja zadnjih dvije godine (placa ili mirovina). hoce li me sud pitati da im dam popis svoje imovine, i jesam li ga duzan dati? Da li je potrebna jos nekakva odluka za prodaju nekretnine, ili automatski s rjesenjem o ovrsi mogu ici u prodaju? Ako uspijem vratiti dug nakon rjesenja o ovrsi, a prije drazbe, mogu li time zaustaviti prodaju? Puno hvala.
  2. a hce li me sudac pitati jesam li ja taj i taj? Pretpostavljam da ga tada moram ispraviti ako me krivo zove?
  3. Puno hvala na odgovoru. Radi se o imenu, kao da su recimo napisali Ivica umjesto Ivan. - U kojem trenutko onda trebam reagirati i kada mi to mozda moze pomoci? - ako se radi o srednjem iznosu (oko 10.000kn) moze li se pod nekim uvjetima odmah ici na zapljenu i prodaju nekretnine, ili se prvo mora pokusati naplatiti nekim drugim putem? - ako se vec obkavi prodaja nekretnine, moze li se ona obustaviti ako se dug s troskovima u cijelosti plati prije odrzvanja drazbe?
  4. postovanje, primio sam poziv na glavnu raspravu o naplati duga. U pozivu mi je navedeno krivo ime. Moze li se na osnovu toga na raspravi nesto prigovoriti ili odgoditi rasprava?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija