Jump to content

anna1111

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je anna1111 objavio

  1. Mogu podijeliti svoje iskustvo ako ce pomoci: Razvod je bio okoncan, ali sam svejedno morala cekati da prodje 300 dana od pravomocne presude o razvodu, da bih mogla pokrenuti postupak da djetetu kao otac bude upisan sadasnji moj partner, odnosno, djetetov otac. Po rodjenju je automatski upisan moj bivsi muz jer nije proslo 300 dana od razvoda braka. Ime i prezime ti stavis koje zelis, ali otac ce biti upisan bivs muz. Dakle, morate se razvesti, pa sacekati, pa tek onda pokreces postupak utvrdjivanja ocinstva.
  2. Veteran, jeste stara tema i ispricavam se. Imate li mozda primjer Izjave o potvrdjivanju očinstva? Pokrenut je sudski proces, predata je tuzna napokon 300 dana nakon razvoda braka i sada se bivsi muz i sadasnji partner trebaju izjasniti Sudu pismenim putem. Oni su ok i sadasnji partner ce naravno priznati dijete, bivsi muz ce potvrditi sve. Samo bih voljela primjer Izjave da ne moram odvjetniku. Hvala unaprijed.
  3. Postovani, molim pomoc, beba rodjena dok je jos trajao sudski proces razvoda braka, tako da je po rodjenju upisao bivsi muz kao otac djeteta. Receno mi je da nakon 300 dana od punomocne presude za razvod braka, njegov otac, moj sadasnji partner, moze biti upisan kao otac. Sada je proslo tih 300+ dana, kakav je postupak, molim vas uputite me korak po korak. S bivsim muzem sam u dobrim odnosima, tako da ce on doci i dati izjavu ili sta god je potrebno. Ja sam u BiH, ali vjerujem da je to otprilike svugdje isto? Hvala unaprijed!
  4. Zar je moguće da mi nitko ne može dati ovu informaciju?
  5. Pozdrav svima! Moj zaručnik i ja smo iz BiH, on ima BH pasoš, a ja HR putovnicu, ali i BH osobnu i prebivalište ovdje. Planiramo se uskoro vjenčati,odnosno, sklopiti brak u općini, a želja nam je uvijek bila to uraditi u Splitu, jer nas za taj prekrasni grad vežu divne uspomene. Zanima me je li to moguće ili bih ja prvo trebala prijaviti prebivalište u RH i izvaditi osobnu iskaznicu RH, odnosno, preseliti se tamo, pa tek onda? Bila bih vam zahvalna na pomoći. Možda netko već ima iskustva s ovakvom problematikom? Ana
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija