Jump to content

vrcki

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav! Imam pitanje vezano uz promjenu osobnih podataka. Promijenila tj. vratila sam svoje prezime nakon rastave i sad pokusavam to isto napraviti na racunima od HEP-a, medjutim oni mi ne zele promijeniti podatke samo na osnovu vazece osobne iskaznice vec me traze dokument na kojem se vidi razlog promjene prezimena. Jesam li obavezna njima davati svoju presudu o brakorazvodnoj parnici? Sto ce im to? Pa nije mi MUP izdao osobnu na lijepe oci? Zahvaljujem na odgovoru!
  2. nisam se ja dobro izrazila, 31. 8. je zadnji koji je upisan u radnu knjižicu. uglavnom, tajnica ipak rekla da će poslati moje podatke za jubilarku pa sad ćekam listopad da vidim jel prošlo u ministarstu (ili di već)
  3. hvala na pomoći, otići ću danas ponovo do tajnice.
  4. molim pomoć! radim u osnovnoj školi i ovegodine sam očekivala jubilarnu nagradu za 10 godina staža. 2006-te sam dobila normalno za 5 godina. međutim, imam prekid između dvije škole i to od 31.8. kada sam u jednoj odjavljena do 9.9. kada sam u drugoj odjavljena. to nijesmetalo 2006., ali ove godine smeta. tajnica kaže da prekid ne smije biti duži od 8 dana. kako se broje dani? da li brojim 31. 8. i 9.9.? jer ako ne onda je to točno 8 dana. hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija