Jump to content

cardak

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je cardak objavio

  1. Poštovani, ja sam učila samo iz zakona(zkp,kz,zpp,zus,zup,obz) i to mi je bilo dovoljno za dobar rezultat. Pogledaj objavljena pitanja sa ranijih testiranja,neka će se pitanja možda i ponoviti. U svakom slučaju SRETNO!
  2. Jel dobio netko na kućnu adresu pisanu obavijest o početku rada i rasporedu? Pitam jer neki kolege neće počet s radom dok im ta obavijest ne stigne. U tijelu gdje sam ja dobila o tome ne znaju ništa,rečeno mi je samo da dođem odmah iza nove godine. Možda onda postoji mogućnost da kasnije dobijem tu obavijest i raspored? Ako netko išta zna o tome,molim nek objavi.
  3. Zvala sam i ja,da ne ispadnem neozbiljna. Rekli su da nazovem iza Božića. Počet ću pakirat stvari za svaki slučaj. Sretno nam svima!
  4. Ljudi kad mislite da će se počet s radom? Računam poslije Božića nazvat.Ne vjerujem da ćemo odmah poslije Nove. Čeka me selidba na drugi kraj Hrvatske,valjd će imat razumijevanja,inaće ću spavat na kolodvoru.Čestitke još jednom svima na zasluženom poslu! Di ćeš bolji poklon za Božić!
  5. šta mislite, kad će rješenja na kućne adrese?
  6. Na prošlom natječaju grupu s kojom sam ja bila su pitali tipa gdje bi više voljeli raditi sud ili do i zašto,gdje se vidite za 5 godina,jeste li timski igrač,kako se nosite sa stresom itd. Ne sjećam se da su ispitivali slučajeve,ali moguće da je bilo i toga pred nekim drugim komisijama.
  7. Zatražit uvid u svoj ispit ne bi trebala biti nikome drama.
  8. Pismenost na nivou, nema što! Koja katastrofa. Tužno. :tuzan:
  9. Uzima se u obzir prosjek ocjena x 10. Prosjek ocjena je zbroj SVIH ocjena. Nije pošteno ne uzeti u obzir četvorke i petice bile one iz ispita ili seminara.
  10. Čudno,ne mogu ni ja na stranicu.Mora da objavljuju raspored razgovora pa sve zablokiralo. Nisam znala da računaju prosjek drugačije od fakulteta. Hvala na pojašnjenju!
  11. jesu li i vama smanjili prosjek? Meni za 2 boda. Piše uzima se prosjek ocjena x 10. ne kužim. prošle godine mi nisu dirali prosjek. nije neka velika razlika ali sudeći po listi i jedan bod će odlučivati na kraju.
  12. cardak

    Natječaj

    Dovoljno je u prijavi navesti za koja se sva mjesta prijavljuješ.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija