Jump to content

Sneksi

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ako ste prijavljeni da živite na istoj adresi onda se vodite kao nevjenčani supružnici i imate ista prava kao da te vjenčani.
  2. Da. Ja imam tjelesno oštećenje 80% donjih ekstremiteta i to mi svugdje gledaju kao 80% invalidnosti. Na taj način ostvarujem i nešto duži g.o., koeficijent plaće mi je veći nego ranije i imam "benificirani" radni staž (12+3) zbog dijagnoze:palac: . Bilo je još povlastica ali su ih nedavno ukinuli . Napominjem da je to sve bilo vezano uz dijagnozu bolesti koja se pojavila 2005.g. (MS). Ako si učlanjen u neku Udrugu (npr.tjelesnih invalida, distrofičara...) zamoli ih da ti daju pregled povlastica na koja imaš pravo, a ako nisi preporučam da se učlaniš, ne moraš visiti na sastancima ali skoro pa jedini od svih institucija znaju odgovore na tvoja pitanja i pomoći će ti sigurno. Sretno!
  3. Hvala, nisam imala nikad sličnih slučajeva. Jednom prilikom upitala sam pravnicu (koja nije imala "takav slučaj") i samo mi je rekla da ću to morati platiti i gotovo. Ali sad kad vidim da je takvih slučajeva zapravo mnogo, mislim da ću pomoć zatražiti negdje drugdje!
  4. i ja nasjela na njih i nisam spavala noćima zbog njih, ali sad kad vidim da nisam jedina pa mi je malo lakše. Isto me interesira kako ste rješili taj problem! Sa 998,00 € je naraslo na 2012,00 €. Šef divlja da to rješim, a ja neznam kako. Please help!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija