Jump to content

vkdk

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Slavio sam rođendan. Kod mene u stanu je bila ekipa,družili smo se,zabaljali i slično.Glazbu nismo puštali.Pričali smo normalno,nismo se derali,ali ipak nas je bilo nekoliko u stanu,i tako smo i nastavili iza ponoći.Vjerojatno se jesmo čuli jer je netko u zgradi zvao policiju koja je došla oko 3 ujutro.Pitali su me što se događa,koliko nas je,i uzeli su mi osobnu i zapisali me,te su tražili ime i prezime vlasnika stana,koje sam im rekao.Potom su rekli da se raziđemo,ako se vrate za 15 min a mi još tu,idem u postaju.Nisu se vraćali a mi smo se djelomično razišli.E sad me zanima što će se dogoditi?Prvenstveno me zanima jer su me zapisali a i tražili ime vlasnika stana?
  2. vkdk

    Osobna

    Izgubio sam osobnu iskaznicu,a za 3 dana mi je trebala isteći: Dali prvo moram prijaviti nestanak(i kakva je procedura) ili nakon 3 dana kad ta postane nevažeća mogu vaditi novu?
  3. vkdk

    Biro

    Ako sam brisan,što se događa sa zdravstvenim osiguranjem? I ono više ne vrijedi?
  4. vkdk

    Biro

    ali ako se desi prvi put nekome da unutar 2 mjeseca se ne pojavi,jel se moze opet pojaviti da ga se ne brise sa liste?
  5. vkdk

    Biro

    Što se zbiva ako od zadnjeg redovnog javljanja na birou do idućeg prođe više od 2 mjeseca?
  6. Citao sam obiteljski zakon,pa me zanima jedna stvar,koja mi jos uvijek nije jasna.Uzmimo jedan primjer...bezveze.evo: Radi se o curi koje ima 17 god. te zivi sa majkom i bakom. Sve je ok zasad.Pohada srednju skolu, godinu dana je s deckom i trenutno ne moze bolje.Otac i majka su joj vec godinama rastavljeni.Otac joj zivi na moru,daleko od nje,te curi to i nije problem,jer nema bas dobre uspomene na oca iz djetinjstva (zbog cega je i doslo do razvoda)...pa ga i ne zeli vidati,a kamoli ici zivjeti njemu.Kako sam cuo, ona je birala kod koga ce ici,i naravno,birala je mamu.Zanima me,da se kojim slucajem nesto dogodi majci (nedaj Boze gubitak majke iz nekog razloga), sto bi se dogodilo s tom curom? Da li ona mora ili ne mora ocu,koji je od mame rastavljen,uz napomenu da cura tamo ne zeli nikako,kao i svi njeni rodaci i uza i sira obitelj...te da zeli ostati gdje je jos tu jednu godinu dok je maloljetna? ( zbog mnogih razloga...srednja skola koju dijete pohada nema u mjestu gdje otac zivi,a tu joj je i decko s kojim je sretna vise od godinu dana...a da ne spominjem da je u djetinjstvu otac bio los prema majci i djetetu....itd Članak 105. Obiteljskog zakona nesto govori,al konkretno sto bi se tu moglo dogoditi?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija