Jump to content

Ango

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim za pomoć. Poslodavac(firma) dužna mi je 5 mjesečnih plaća. Navodno od 1.1.2011. sada Fina može putem ovršnog prjedloga naplatiti od poslodavca plaće. Ja imam za sve te mjesece platne liste, dali su mi dovoljne te liste za pokretanje ovrhe i koja je procedura! Dali se automatski naplaćuju i svi moji doprinosi!
  2. Molim za pomoć. Poslodavac(firma) dužna mi je 5 mjesečnih plaća. Navodno od 1.1.2011. sada Fina može putem ovršnog prjedloga naplatiti od poslodavca plaće. Ja imam za sve te mjesece platne liste, dali su mi dovoljne te liste za pokretanje ovrhe i koja je procedura! Dali se automatski naplaćuju i svi moji doprinosi!
  3. Pitanje! tri sestre su dobile ostavinom od pokojnog oca pravo na korištenje grobnog mjesta na gr. Miroševac(svaka 1/3), i sada bi se dvije sestre odrekle prava u korist jedne sestre koja je nekad davno i financirala kupnju istog samo šta je pokojni otac prilikom kupnje zapisao pravo na svoje ime. Kako izvršiti prijenos da je "vlasnik"-korisnik samo jedna sestra. PS. grobno mjesto još uvijek glasi na pokojnog oca zato što još uvjek nitko nije odnjeo rješenje od ostavine na upis u upravu groblja.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija