Jump to content

Igor28

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Igor28 objavio

  1. Dragi forumaši i forumašice,

     

     

    Unaprijed se ispričavam ako sam postavio temu na pogrešno mjesto.

    Radi se o sljedećem slučaju;

     

    Tvrtka iz Zagreba, tužena je od strane HRT-a zbog neplaćanja pristojbe na iznos od nekih 1000 kn. Zapravo tužen je jedan frizerski salon za koji tužitelj pogrešno smatra da je u vlasništvu navedene tvrtke. Na posljednjem ročištu tuženik dokazuje izvatkom iz registra da nema apsolutno nikakve veze s dugom jer nema nikakve veze s navedenim frizerskim salonom, niti je ikada imao. Sutkinja zakazuje novo ročište i upozorava tuženika da će imati pravo na naknadu štete. Budući da navedenu tvrtku zastupa sam direktor na sudu osobno bez angažiranja odvjetnika (koji u datom trenutku davanja informacije od strane sutkinje nije čuo konkretno o kojoj je naknadi štete riječ), zamolio bih vas o kojoj je naknadi riječ?

    Vjerojatno naknada neimovinske štete zbog povrede prava osobnosti pravne osobe.

    Ako je to točno, kako postaviti zahtjev, da li u formi tužbe za naknadu neimovinske štete ili? Te kako odrediti visinu naknade?

     

    Bio bih vam zahvalan za bilo kakvu informaciju.

    Unaprijed zahvaljujem

  2. Poštovani,

    Diplomirao sam na Pravnom fakultetu u Osijeku u rujnu 2011. godine,te sam u potrazi za poslom pripravnika pravne struke na području Brodsko-posavke ili Osječko-baranjske županije.

     

    Imam 28 godina,aktivno se služim engleskim jezikom,poznajem vrlo dobro rad na računalu i posjedujem vozačku dozvolu B kategorije.

    Privlače me podjednako sve pravne grane.

     

     

     

    Zainteresirani me mogu kontaktirati na sljedeći mail

    igor.bozanic@net.hr

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija