Jump to content

bebac

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozz!!!!!!Ovako dali netko zna primjer iz prakse u hrvatskoj da je smanjio alimentaciju.Recimo ja sam rastavljen i imam dijete iz prvog braka staro je 3 god,plaćam 1000kuna alim.Ponovno sam se oženio i nedavno dobio bebača,plaća mi je 3500kn,imam vlastiti stan stečen još prije prvog braka,imam kredit nenamjenski 0d 850kn mj, još 7godina,supruga je na burzi dobiva tam naknadu oko 2000kuna,Može li mi netko konkretno odgovoriti na pitanje,dali imam šanse smanjiti tu alimentaciju bar za par sto kuna.By the way s ovom iz prvog braka uopće nisam u kontaktu kao ni s djetetom tak da je to manje bitno!Hvala unaprijed!!!!!!!!!!!!!!!!
  2. dobro,a kaj su to valjani razlozi?Kaj nije dovoljno kaj sam dobio drugo djete,placa mi je 3500kn,pa koliko sam ja proućavao zakon i forume s slićnim iskustvima jako je teško uopće dobiti smanjenje,ali kaj nije to ko da plaćam za dvoje dijece svako po 500kn,koliko vidim iz raznih primjera ljudi placaju za dvoje djece iz prvog braka 1000kn kaj ne?Mislim ja da ću morati naći nekog prejakog odvjetnika za to da mi skine,jer masu njih je katastrofa ili im se neda kao moj npr kod razvoda,poslao neku mutavu vježbenicu koja nije ni zucnula a mogao sam odmah dobit minimun neznam kak se to uopce gleda,kao neki prosjek hrvatske place pa moja placa nije ni blizu tog prosjeka kak onda ja placam 1000kn,Sorry znam da je preopširno al daj pomozi bar nekaj,bilo kaj da znam o tome.Hvala iLP!
  3. pozzzzzzzz.ovako zanima me bio sam u braku i razveo se iz tog braka imam djete za koje redovito plačam 1.000kn mjesečno,ponovo sam se oženio i dobio drugo djete,žena mi je nezaposlena,imam ovrhu na plaću i plačam ratu kredtita dali se može i šta se treba napravit da se smanji alimentacija za prvo djete...pomoziteeeee!!!!hvalaaaaaa
  4. ok,ali šta mi ima pravo hzzo uzeti trećinu naknade za bolovanje zbog komplikacija u trudnoći??
  5. hallo!!!zanima me dali mi netko može pomoći...za mj dana trebam roditi prvo djete,pa bi htjela znati kakva i koje sve novčane pomoći imam pravo tražiti(trenutno sam nezaposlena i primam naknadu preko hzzo-a,živim u zagrebu)...hvala vam puno....
  6. odi u finu i fina će ti odblokirati račune,jer nesmije ovrha sjesti ako primaš socijalne naknade.
  7. imam pitanje sjela mi je ovrha i fina mi je uzela sve novce s računa i blokirala račune,a ja primam samo nakanadu za porodinjski preko hzzo-a.šta da napravim???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija