Jump to content

matijaboy

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. i kako sad izaci na kraj s tim. oni su jos bili uzeli 300 ljudi, znaci 6. klasa, samo za dalmaciju, a ja sam pisao za cijelu hrvatsku, i eto umalo pa su me bacili najdalje gdje su mogli.. evo sad molim nekoga, da mi da okvirno kako bi trebao izgledat zahtjev za premjestaj i kome ga predati, razloge cu ja napisat. Unaprijed Hvala
  2. zanima me samo par stvari.. prvo tko odlucuje o razmjestaju policajaca vjezbenika koji tek pocinju radit ? I kuda to sve ide, kad oni vecinu novih bacaju minimalno 400 km od kuce. Razumijem da oni gledaju da vecina mladih ljudi se oce maknit od kuce, ali da nemaju neka dodatna primanja dok zive "odvojeni" zivot. niti imamo placen stan ni hranu, niti ista, i mi sa vjezbenickom placom moramo zivjeti uz sve to, ostavit kucu, svoje cure, jer nemozemo ih povuci za sobom iz raznih razloga. Pa me eto samo zanima koja to uprava ima toliko srca to radit, i kako lijepu sliku o sebi stvaraju. i tko bi eventualno tu mogao pomoci da se neki mladi koji imaju zarucnicu i kucu vratiti dok su na vjezbenickom poslu.
  3. pozdrav svima.. molim pomoc od najstrucnijih osoba koje se vam mogu naci.. pa evo da objasnim situaciju koliko god tocnije mogu.. Moja cura ima 16 godina, uskoro 17.. do prije 2 godine, stari ju je tukao, zapustao, derao se na nju,ajmo reci fizicki zlostavljao( ne seksualno).. i imala je lose ocjene u skoli jer nije mogla normalno uciti.. bili su je prije prijavili socijalnoj i isla je na neko promatranje da vide jel ona normalno dijete, i ispalo je sve oke.. i ta sranja kod kuce su bila sve dok nije prohodala sa mnom.. i tako smo mi u vezi skoro godinu dana.. ja sam punoljetan i upravo samo postao policijac.. ali posao sam dobio 500 km od kuce, i morao sam odselit.. i otkad sam odselio, cura zeli dolazit u posjete meni, ali starci je opet pocinju vrijeđat rijecima, kao sto su jebo me onaj tko mi rece da te napravim, proklet dan kad si se rodila i tako.. i tata joj je rekao da je u ponedjeljak ide prijavit na socijalnu jer je bez dopustenja krenula prema meni ovaj vikend, ali se vratila jer sam je ja nagovorio.. i sad me zanima, posto sad oba roditelja su protiv nase veze, jer ona zeli sto prije zivjet sa mnom, na koji nacin bi ona kao maloljetna osoba mogla zivjet izvan obitelji bez pristanka roditelja, jer nijedno je ne zele pustit prije negoli napuni 18 godina.. jos da spomenem da su joj oba roditelja bolesni na zivce, ali ima jaku moc dvolicnosti, dobro im ide pretvaranje super dobro pazucih roditelja. ako nesto nije jasno ili imate pitanja pucajte, napisat cu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija