Jump to content

Ginger

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ja doista ne vidim u čemu je problem. Sasvim je svjedno varaš li ti svoju suprugu s muškarcem ili sa ženom, pa ovo je čak možda još i bolja situacija za nju. Jer da ju varaš sa ženom tvoja supruga bi vjerojatno mislila da ti ona nije dovoljna odnosno da ti ne pruža dovoljno i tra la la la. Ovako joj je potpuno jasno da ti kod kuće imaš sve osim onoga što ti ona definitivno ne može dati. Biseksualnost je gadna stvar, vjeruj mi znam. Potrebe su potrebe i moraš ih zadovoljiti. Moj savjet ti je da ostaneš u braku sa ženom koju ionako voliš, koja evidntno voli i tebe (ne bi svaka trpila ovakva sranja), brineš se o svom djetetu kako najbolje znaš i naravno priuštiš si tu i tamo kojeg frajera za kojeg se ne bi smio emotivno vezati, dakle mijenjaj ih što češće i kada si s njima gledaj samo kako ćeš udovoljiti svojoj potrebi a ne njegovim emotivnim. Na emotivnom planu posveti se ženi i djetetu. Ženi nemoj niti spominjati pakleni plan, jer što ne zna to ju i ne boli. Zamisli samo da zna, pa srce bi joj puklo a to naravno ne želiš. Eto toliko od mene. Free your mind! :evilw:
  2. Ginger

    ortakluk

    Zanima me, bi li netko bio toliko ljubazan da mi ustupi bilo kakav raskid ugovora o ortakluku, ili informaciju što sve takav ugovor mora sadržavati. Unaprijed zahvaljujem. :evilw:
  3. Ginger

    help

    Najljepše zahvaljujem na savjetu, upravo takva informacija mi je bila potrebna. Thnx. :coffe:
  4. Ginger

    help

    Svi oni koji nemaju altruističnih pobuda ne moraju biti zlobni i trošiti svoje dragocjeno vrijeme na trivijalnosti. Thanks anyway. :coffe:
  5. Ginger

    help

    Ljudi, može li mi netko ustupiti šprancu nekakvog ugovora o međusobnim odnosima o zajedničkom obavljanju obrta? Thnx :coffe:
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija