Jump to content

luster

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je luster objavio

  1. ovako, za Osijek, kao što znate rješenje za vježbenike na Žup. sudu je stiglo i zna se tko je dobio, iako rješenje tko je dobio Općinski sud u Os još nije stiglo, zna se tko je dobio jer su kandidati jako visoko plasirani i rečeno im je na intervju da nitko prije njih za Osijek Općinski sud a da ima više bodova od njih, te da su oni sigurni, čak su mogli birat u slučaju da se predomisle.. jedino što nije 100% sigurno je Žup. drž. odvj. iako sam i za to obavješten da je taj kolega u prvih 20, al ne mogu garantirat.. Viroviticu je dobio treće plasirani na listi.
  2. Sva mjesta u Osijeku su popunjena u prvih 20 na listi... eto jedna obavijest za sve one koji se nadaju Osijeku a nisu u prvih 20 na ljestivici..
  3. mislim da je nepotrebno nagađati gdje su studirali oni koji imaju visoke prosjeke a imaju nešto manji broj bodova na testiranju.. može se raditi o kombinacijama da te iste osobe nisu stigle ponovit gradivo zbog nekih recimo zdravstvenih problema s kojima se susreću mjesecima ili kao što se jednoj kolegici dogodilo da je imala smrtni slučaj u obitelji par dana prije testiranja, a opet drugi koji imaju prosjek 3,0 možda se pripremaju mjesecima za ovo testiranje, ili već rade u nekom odvjetničkom uredu pa su već dosta toga i na taj način naučili( što je opet slučaj s jednim mojim kolegom). Mislim da je pravedan način bodovanja prosjeka, tako da on donosi 50%, a testiranje samo 40, jer se prije pisanja testa može dogoditi toliko stvari koje mogu omest koncentraciju osobe (kao što je slučaj sa smrtim slučajem u obitelji par dana prije testiranja) dok se prosjek stječe godinama.
  4. kome da se najavim na uvid testa? na koji broj da zovem? ja sam se sad baš uznemirila... kad sam došla kući provjerila sam svoje odgovore i nikako ne mogu imati broj bodova koji imam (stavili su mi dosta manji broj nego sam računala). svoje odgovore sam provjerila u zakonima i izbrojala minimalni broj,da bi mi rezultat bio znatno manji. još bi naglasila da sam s drugim kolegama provjerila odgovore i da u pravilu imaju iste (identične) odgovore a imaju puno bolji rezultat nego ja...i od koga ste saznali da je ispravljanje testa tako izgledalo? ne bih sutra nazvala ministarstvo pa se osramotila ako je ipak ispravljala samo jedna osoba..
  5. raspravne nisu čudne, budući da se na nekim fakultetima uračunavaju vježbe i seminari u prosjek, a na drugima ne. Stoga je ministarstvo odlučilo sve izjednačiti tako da ovim fakultetima kojim idu seminari i vježbe u prosjek (npr.U Osijeku) neće iste uračunat.
  6. oni računaju prosjek bez seminara i vježbi. meni su uzeli 2 boda na prosjek, ali su mi to i rekli još kad sam ih zvala kad je natječaj izašao. tako da niste samo vi zakinuti, zakinuti su svi. ni ja ne mogu na stranicu ministarstva.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija