Jump to content

baksuz666

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je baksuz666 objavio

  1. i da li netko zna koje su posljedice za poslodavca kada ga prijavim?
  2. Poštovani, Imala bi jedno pitanje, moj bivši suprug radi u privatnoj firmi i njegova firma je dobila rješenje o ovrsi i trebali bi isplačivat alimentaciju na račun. Isplačuju mi samo dio jer su mu smanjili prijavu sa 4500,00 kn na 3000,00 tako da mi nebi morali isplatiti više od 1500,00 kuna, jer su moj bivši suprug i njegov gazda kućni prijatelji. Moj bivši suprug je na Sudu izjavio da ima plaču 4500,00 kuna ALI I DA DIO DOBIVA NA RUKE . Da li ja imam pravo na temelju toga prijavit njegovog poslodavca? Pošto sam ja bolovanju jer imam autistično dijete nisam baš ni pri novcima da angažiram odvjetnike a nemam ni vremena ići se raspitivat kod Vas šta trebam napraviti jer sam uglavnom 24 sata u kući.
  3. Moj bivši suprug je dobio ovrhu na plaću zbog ne plačanja alimentacije, iako je u trenutku ovrhe bio prijavljen na 4500 kuna ( inače plaća mu je uvijek bila oko 7000), poslodavac ga je sada prijavio na minimalac da mu ne može uplaćivat cijeli iznos alimentacije. Ja imam sudsku presudu u kojoj moj bivši suprug navodi da prima plaću u iznosu od 4500 kuna na račun, a kada ga je sudkinja upitala šta mu to znači na račun onda je shvatio šta je reko i priznao da još dio dobiva na ruke. Da li ja mogu s tom presudom otići na financijsku inspekciju i prijaviti tog poslodavca zbog isplačivanja "dijela" plaće na ruke?!?!
  4. koliko se najviše može plijeniti od plaće, ako je plaća 4500 kuna?
  5. 20.12.2011 sudac je zaprimio moj ovršni prijedlog, u kojem tražim da moj bivši suprug plati zaostatke alimentacije, prošlo je skoro dva mjeseca pa me zanima da li netko zna kada bi on to mogao dobiti u firmu? I koliko mu moug najviše plijenit ako mu je plača 4500 kn?
  6. pa svi dobe bar nekakav odgovor, a ja ni jedan, stvarno sam baksuz!
  7. 20.12.2011 sudac je zaprimio moj ovršni prijedlog, u kojem tražim da moj bivši suprug plati zaostatke alimentacije, prošlo je skoro dva mjeseca pa me zanima da li netko zna kada bi on to mogao dobiti u firmu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija