Jump to content

Tuljo

Korisnik
 • Broj objava

  80
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Molim za mišljenje..prije 2 mjeseca smo promijenili predstavnika suvlasnika nakon njegovih 15 godina obnašanja dužnosti,izabrali smo novog predstavnika potpisali aneks ugovora sa upraviteljom ali dolazi do problema jer bivši predstavnik ne želi primopredaju i ne daje pečat zgrade nego ga i dalje neovlašteno koristi i predstavlja sebe predstavnikom stanara ni ne živi na adresi zgrade...od upravitelja smo dobili odgovor da možemo napravit novi pečat zgrade za novog predstavnika da mu oni ne mogu oduzet pečat ako ga sam ne želi dati. Zanima me što se može napraviti u ovom slučaju..?
 2. a kod mene je drukcije. nisu ni na prigovor odgovorili,uplatnice mi salju na mjesto prebivalista a kuca je 100 km dalje..sad sam prestao placat a vjerojatno ce pokrenut ovrhu..
 3. kako nisam dobio odgovor na prigovor jednostavno su ga ignorirali,zvao sam telefonski komunalac i receno mi je da sam dužan placat mjesecni paušal za odvoz otpada od 66 kn koristio ja njihovu uslugu ili ne..?? znaci jednostavno su racun za odvoz otpada proglasili mjesecni pausalom i nek se dalje placa..kome bih mogao to prijaviti u ministarstvu..??
 4. jel postoji opcija da to prijavim tržišnoj inspekciji ministarstva gospodarstva da bi se pokrenuo inspekcijski nadzor il pokrenut građansku parnicu protiv komunalnog društva..?
 5. e to je u Zg,a druga mjesta ne priznaju hladni pogon prave se lokalni šerifi čak ni ne odgovaraju na prigovor..!!
 6. Poslao sam prigovor komunalnom drustvu preporucenom poštom u vezi odvoza otpada u kojem smatram da nisam duzan placati odvoz otpada za kucu u kojom boravim par mjeseci preko ljeta a oni naplacuju odvoz tijekom cijele godine i prema kvadraturi a ne prema količini proizvedenog otpada što su dužni po zakonu,kako nisi ni postavili kante za odvoz otpada smatram da nisam duzan placat uslugu koju ne koristim, kako nisam dobio odgovor na pisani prigovor zanima me kome se mogu dalje obratit.....? hvala
 7. Tuljo

  Poziv iz policije...

  hvala..dal imam pravo uvida u kojem je stanju predmet na dorhu..i dal imam pravo uvida u spis i dokazni materijal...?..još bi pitao imam informacije da je dorh neke svjedoke ispitao telefonski dal to vrijedi na sudu..?
 8. Tuljo

  Poziv iz policije...

  a što ne dobijem obavijest o podizanju optuznice i imam pravo zalbe na nju..i dal u slucaju odbacaja optuznice dobijem kakvu obavijest...
 9. Tuljo

  Poziv iz policije...

  hvala na odgovoru..prvo ispitivanje u dorhu je prošlo prije mjesec dana...zanima me kakva je daljna procedura i klad mogu ocekivat da se ponovo jave...?
 10. Tuljo

  Poziv iz policije...

  Pozdrav...stigao je poziv iz dorha za prvo ispitivanje u svojstvu okrivljenika zbog kaz.djela čl.224 st 4 Kz-a...e sad me zanima kako izgleda to prvo ispitivanje i dali da uzmem odvjetnika..i dal je postupak po novom il starom zakonu jel me se tereti za djelo pocin jeno izmedu 2009-2012...
 11. Tuljo

  Poziv iz policije...

  bio sam na razgovoru i inspektor je napisao službenu zabilješku bez traženja mog potpisivanja i rekao da ce mi se javit drž.odvjetništvo..sad me zanima u kojem vremensko razdoblju mogu ocekivat poziv iz DO-a i dal da uzmem odvjetnika i za koji kazneni zakon me mogu teretiti...
 12. Tuljo

  Poziv iz policije...

  opravdani su...jel sam boravio na tom podrucju i putovao..al kako cu to dokazat jer to je bilo unazad zadnje dvije godine...
 13. Prije otprilike mjesec dana u zgradi di živim u Zagrebu policija se raspitivala kod par susjeda o meni.Prije par dana stigao je telefonski poziv od krim inspektora koji se predstavio i zamolio da dođem i da dam izjavu u vezi mjesta di živim radi zahtjeva drž. odvjetništva i državne firme u kojoj radim pretpostavljam radi putnih troškova koliko sam shvatio jer sam boravio 50 km od firme i putovao na posao i uredno sam prijavio boravište u to vrijeme dok sam boravio tamo..planiram otic i dat izjavu i zanima me daljni postupak kako ide nakon sto dam izjavu..?
 14. hvala na odgovoru..a zanima me na šta da se pozovem kad napišem prigovor..da mi ne šalju racune za odvoz otpada nego samo racune za vodu a sve dolazi na jednom racunu a ne vidim svrhu da placam uslugu odvoza smeca koju ne koristim..
 15. Imam kucu u jednom velebitskom selu i uredno placam vodu i odvoz smeca...kako je koristim samo u ljetnim mjesecima mislim da komunalnu naknadu ne bih trebao placati kad ne boravim tamo i ne koristim njihove usluge...ako mi možete pomoci..dal da napišem prigovor i na šta da se pozovem na koji zakon...hvala...!!
×
×
 • Napravi novi...