Jump to content

PPK

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovorima...jos jedno pitanje samo, u slucaju da se osoba A prijavi u mjestu upisa u knjigu drzavljana moze li bez adrese boravka izraditi osobnu iskaznicu?
  2. Situacija je sljedeca: Osoba C je dobila od organizacije A rjesenje da je smjestena u tom kadrovskom stanu koji je u vlasnistvu organizacije B. Dakle, organizacija B mora dati suglasnost za prijavu ili je dovoljna suglasnost organizacije A?
  3. Situacija je sljedeca. Osoba A ima nekretninu u Rijeci i prodaje je osobi B. Kupuje nekretninu u Novom Sadu i mora se odjaviti iz Rijeke i prijaviti negdje drugdje u Hrvatskoj. Osoba A prima slovensku mirovinu koja ima bilateralni sporazum s Hrvatskom i moze je primati u Hrvatskoj. Koliko mi je poznato Slovenija nema sa Srbijom i ne moze primati u Novom Sadu slovensku mirovinu. Sto bi preporucili da je potrebno uciniti? Mora li se obavezno negdje prijaviti u Hrvatskoj kako bi i dalje primala slovensku mirovinu i bila u mogucnosti prijaviti zdravstveno i placati dopunsko zdravstveno osiguranje? Isto tako osoba C bi mozda mogla prijaviti osobu A, no dobila je kadrovski stan na koristenje. Kakva je situacija s kadrovskim stanovima? Postoji li zakon koji omogućava osobi C prijaviti osobu A? Hoce li biti problema oko otkupa ukoliko se odluci na prijavu osobe A?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija