Jump to content

barney1

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. nisam jos bio kod suca,cekam sta ce doci sa suda.uzet cu odvjetnika u svakom slucaju iako mnogi kazu da je bolje bez njega,da te sud drukcije gleda.probat cu na to da sam stalni konzument i da je to tako kupljeno,u paketicima.uostalom ne posjedujem nikakvu vagu,sta je pretresom i utvrdeno,da bih mogao izvagati i spakirati te paketice.ovaj drugi dio sam stavio u teglicu jer se manje susi tako.a naknadno sam saznao da su dva dana poslije priveli jednog mog poznanika ,ciji su broj uzeli iz mog moba,jer su mislili da od njega kupujem.kad su shvatili da su u krivu ponudili su mu da potpise da sam ja njemu prodao tj. da mi smjesti!!!princip rada policije se svodi na to ko im sta kaze.
  2. nadam se..al sta bi,okvirno,mogao ocekivati?i kako se braniti?nemam bas para al mislim da je odvj. najbolje rjesenje
  3. u autu mi je oduzeto 15 g marihuana(jedan paket 10 jedan 5),nakon toga policajci su skupa samnom otisli kuci gdje sam im ja predao jos 35g u staklenoj teglici(za osobnu upotrebu,sve skupa znaci 50 g).nakon toga sam priveden te je tek onda izdan nalog za pretres stana i auta.nista nije pronadeno,nikakva vaga,novac i sl.zadrzan sam jos sat dva te pusten uz prijetnju da ide po stavku 2.sta mogu na sudu ocekivat i kako se najbolje braniti?brinu me ta dva paketa.slucajno sam tako spakirao,krenuo sam par dana kod cure.inace sam stalni konzument.uz to imam neke zdrav probleme za koje su mi prepisivani helex,normabel,misar koje mrzim a trava mi jednostavno olaksava.hvala unaprijed!
  4. nalog su dobili naknadno.zaustavili su me 200 metara od kuce te odmah otisli kuci a nalog su dobili tak nakon dva sata koja sam proveo u policiji.koliko sam shvatio kod nas je normalno da uvijek probaju po stavku 2 pa ako prodje.
  5. evo ovako:krim policija mi je u autu pronasla 15g marihuane(tj.sam sam predao)te nakon toga jos 35 u kuci u koju su usli bez naloga.priveli su me te od zdo dobili nalog za pretres stana i vozila.nisu nista pronasli.kakvu kaznu mogu ocekivati?prijetili su clankom 173st.2.ako netko ima slicna iskustva ili je upucen u sudsku praksu bio bi zahvalan!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija