Jump to content

shana

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je shana objavio

  1. Molim ako itko zna u vezi tog prekrsajnog naloga jel imam samo 8 dana vremena za zalbu i to mi je jako hitno..PLEASE!!!!!
  2. Naravno da sam to napravila i sve sam to fotokopirala i poslala....Odgovor je bio kako sam navela da se obratim na mirovinsko a tamo mi je receno da je sve u redu i da od 2009 nemaju vise potrazivanja...Jedostavno sam im to i prenesla na sto su rekli da nije moguce-mislim koji odgovor (( I sad sta dalje..kome da se obratim??? Koliko sam uspjela malo ispitati ja nisam jedini takav slucaj-ima ih jos i godinama su obijali vrata ali nisu uspjeli nista napraviti. Vjerujem da mora biti nekako rijesenje...nije moguce da nemogu nista napraviti!!!! Danas sam primila i PREKRSAJNI NALOG na kojem na omotnici stoji 23.04.2013 a sadrzaj nesto sasvim drugo:tu je navedeno da je prekrsajni nalog iz 23 lipnja 2010 godine????Meni sad tu uopce nista nije jasno-da li je moguce da se prekrsajni nalog moze nekome uruciti nakon skoro 3 godine?????U njemu je navedeno da sam novcano kaznjena jer nisam na vrijeme predala poreznu prijavu za 2008 godinu. Moram napomenuti da sam od 2009 podnosila zahtjev za zastarom poreza i prosle godine tj 2012 mi je navedeno da su mi zastarjele kazne iz 2008 godine a sad sam vec dobila rijesenje vec i o zastari zakljucnoj sa 2013 godinu.Sta sada...da li je to otislo u zastaru ili nije po bilo kojoj osnovi-bilo da mi je isteklo podnosenjem zahtjeva za zastarom ili zato sto mi skoro 3 godine nisu urucili prekrsajni nalog datiran iz lipnja 2010??? Ima li tko odgovor!!!Mogu li se pozivati na zastaru i ako da na koju????
  3. Obrt zatvoren 2009 godine.Na pocetku ove godine dobila sam ponovo racune do 2012 i akontaciju za 2013 godinu!!!!!Saljem nadleznoj PU fotokopije o zatvaranju obrta medjutim odgovaraju da me tereti MIROVINSKO!!!Odlazim i tamo a odgovor-VI NEMATE PREMA NAMA NIKAKVIH DUGOVANJA NAKON 2009 godine tj zatvaranja.Ponovo kontaktiram PU ODGOVOR ISTI-da sam duzna!!!!!!!!!!!! Sad sam u zacaranom krugu,racuni i dalje stizu makar sam im uredno poslala sve fotokopije odjava...Sta dalje,kome da se obratim.MOLIM VAS POMOZITE MI!!!!!
  4. Ja sam u slicnoj situaciji pa bih zamolila savjet!!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija