Jump to content

defendant_djk

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ma dobro tako sam i mislio, ni ne nadam se da ću izbjeć tu kaznu, a šta trebam napravit da me bar oslobode sudskih troškova??? čuo sam da je moguće s obzirom na moju situaciju
  2. tnx al imam još par pitanja a vjerovat će svjedocima po principu kojih je više ili kako??? i još jedna stvar, jel postoji kaka mogučnost traženja oslobađanja sudskih troškova zbog toga što sam student i nemam nikakih vlastitih primanja?
  3. optužen sam za prekršaj protiv javnog reda i mira i na sud su pozvani moja 2 svjedoka koja će potvrdit moju priću i 2 svjedoka koja ju negirati pa me zanima kakva je sudska praksa u tom slučaju jer ne postoje druga dokazna sredstva osim svjedoka ( a nas je sad 3 protiv 2)????? neka netko bude tako dobar pa napiše ako zna
  4. evo ako može još jedna informacija...bio sam danas na sudu, ispričao svoju priću i upitan sam tko ju može doći potvrditi, odnosno koga mogu navest za svjedoka..naveo sam 2 svjedoka i sutkinja je iz optužnog prijedloga navela još 2 svjedoka, vlasnik ugost.objekta i zaštitara (i to čak drugog zaštitara koji uopće nije mogao ništa ni vidjeti ni čuti). pa me sada zanima kaka je sudska praksa u slučaju da ne postoje nikakvi konkretni dokazi osim svjedoka, a nas će sad troje potvrdit jednu priču, a zaštitar i vlasnik(samo njih dvojica) drugu????????
  5. evo ovako, dobio sam poziv na prekršajni sud . U optužnom prijedlogu stoji: "Činjenični opis radnje prekršaja: Na način da je (Ime Prezime) na naročito drzak način i bez povoda u ugostitljskom objektu "ime" o pod razbio staklenu čašu koja se razbila nakon toga je ispred rečenog ugostiteljskog objekta verbalno vrijeđao vlasnika ugostiteljskog objekta "ime prezime2" riječima: "Znam ja tvoj dosije, srest ćemo se mi na ulici" predviđena mi je kazna 800kn i kao svjedoci su pozvani vlasnik objekta, 2 zaštitara ugostiteljskog objekta i jedna cura koja tu večer uopće nije bila u ugostiteljskom objektu. a zapravo je bilo tako da slučajno razbio čašu (malo sam si popio i ispala mi je), vlasnik je došo do mene i prijatelja i pitao nas ko je razbio čašu i kad sam ja reko da sam ja i da ću ju ako treba platit on me udario šakom. izašli smo van ja, frend, vlasnik i samo jedan zaštitar i ja sam zamolio vlasnika samo da mi se ispriča zbog nanošenja obične tjelesne ozljede. on nije htio i naišla je policija i ja sam ih zaustavio samo da sastave zapisnik jer je vlasnik od prije jako poznat policiji i na uvjetnoj je.Pa evo ako mi neko može reć postoji li ikaka šansa da ne platim tu kaznu i postoji li neki članak na koji bi se na sudu mogao pozvati s obzirom na to da je činjenično stanje netočno jer policija nije mogla znati da sam ja na drzak način razbio čašu jer tamo nisu bili i nikada nisam izjavio "znam ja za tvoj dosije, srest ćemo se mi na ulici" (nema čak ni smisla prijetit se osobi koja me je prije toga udarila i on i zaštitar koji su kraj mene zajendo imaju nekih cca 400 kila mišića)!!!
  6. evo ovako, dobio sam poziv na prekršajni sud . U optužnom prijedlogu stoji: "Činjenični opis radnje prekršaja: Na način da je (Ime Prezime) na naročito drzak način i bez povoda u ugostitljskom objektu "ime" o pod razbio staklenu čašu koja se razbila nakon toga je ispred rečenog ugostiteljskog objekta verbalno vrijeđao vlasnika ugostiteljskog objekta "ime prezime2" riječima: "Znam ja tvoj dosije, srest ćemo se mi na ulici" predviđena mi je kazna 800kn i kao svjedoci su pozvani vlasnik objekta, 2 zaštitara ugostiteljskog objekta i jedna cura koja tu večer uopće nije bila u ugostiteljskom objektu. a zapravo je bilo tako da slučajno razbio čašu (malo sam si popio i ispala mi je), vlasnik je došo do mene i prijatelja i pitao nas ko je razbio čašu i kad sam ja reko da sam ja i da ću ju ako treba platit on me udario šakom. izašli smo van ja, frend, vlasnik i samo jedan zaštitar i ja sam zamolio vlasnika samo da mi se ispriča zbog nanošenja obične tjelesne ozljede. on nije htio i naišla je policija i ja sam ih zaustavio samo da sastave zapisnik jer je vlasnik od prije jako poznat policiji i na uvjetnoj je.Pa evo ako mi neko može reć postoji li ikaka šansa da ne platim tu kaznu i postoji li neki članak na koji bi se na sudu mogao pozvati s obzirom na to da je činjenično stanje netočno jer policija nije mogla znati da sam ja na drzak način razbio čašu jer tamo nisu bili i nikada nisam izjavio "znam ja za tvoj dosije, srest ćemo se mi na ulici" (nema čak ni smisla prijetit se osobi koja me je prije toga udarila i on i zaštitar koji su kraj mene zajendo imaju nekih cca 400 kila mišića)!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija