Jump to content

Luna777

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. u ponedjeljak sam se očitovala tj. iznjela obranu, sad me zanima koliko treba da oni odgovore? ima li neki zakonski rok ili? jer meni su dali 24 sata da napišem obranu (dobro bio je vikend pa sam imala vremena do ponedjeljka)... nitko mi ništa ne govori i dalje idem na posao. također neznam je li mi počeo otkazni rok ili ne? tražila sam po internetu ali nigdje nisam naišla na taj podatak za koliko vremena oni meni moraju odgovoriti.
  2. Pa i treba Oni su mi sada dali nekakvu njihovu izjavu na temelju moga razgovora s njima i sada se ja moram na to ocitovati. Sta sad?
  3. Može li mi netko preporučiti odvjetnka specijaliziranog za radno pravo, ukoliko mi ipak daju otkaz?
  4. Dakle ovako radim u jednoj velikoj firmi koja se bavi prodajom robe siroke potrosnje. Radim kao radnica u skladistu. Moj poslodavac me optuzuje da sam unazad dvije godine koristila nagradne bonove koji se inace dobivaju u trgovinama kao nagrada. Do toga zakljucka su dosli provjerom mojih prometa (i sama sam korisnik nagradnog programa) i optuzili me da imam vise kupovina sa popustom nego sto sam ih zasluzila. Nigdje u pravilniku o koristenju nagradnih bonova ne pise da ja nesmijem iskoristiti bon koji mi naprimjer netko od mojih bliznjih da ili slicno. Uglavnom poslodavac mi zeli dati otkaz na temelju toga i kao razlog navode to sto sam u skladistu u doticaju s doticnim bonovima. Molim vas da mi kazete dali oni imaju pravne osnove dati mi otkaz? Ponudili su mi sporazumni raskid ugovora ali sam odbila potpisati jer nisam kriva. Hvala unaprijed
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija