Jump to content

manfredica

Korisnik
  • Broj objava

    18
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Vađenje krvi, urin, mjerenje visine, težine, tlaka, ekg, test vida, test sluha. Mislim da sam sve nabrojala. Košta 344 kn (refundira poslodavac), obavlja se na medicini rada.
  2. miiaa, liječnički sam obavila prije, tako su me uputili.
  3. Ja nisam dobila takvu pisanu obavijest, javila se tijelu, rekli mi da dođem što prije, tako da sam počela raditi jučer. Valjda zaista ovisi od tijela do tijela.
  4. I ja čestitam svima koji su uspjeli dobiti posao a ostalima želim više sreće sljedeći put, strpljenja, nade i vjere da će već sve sjesti na svoje mjesto Cardak, evo ja sam danas zvala tijelo u koje sam rapoređena, oni oduševljeni što sam se brzo javila i počinjem u četvrtak ili petak (čim nabavim uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti. Malo su me iznenadili, nadala sam se da neću početi još sljedeća dva tjedna.
  5. Danijela86, hvala na obavijesti, sad sam saznala da sam dobila posao!
  6. Imam cijeli popis, mogu ga objaviti sutra nakon što mi poštar donese još rješenja...a kasnije se eventualno može samo nadopunjavati kako bi se izbjeglo nepotrebno ponavljanje. Ako ti nije prevelika gnjavaža, mislim da bi nam bilo zgodno i korisno...
  7. Danijela86, žao mi je... Jesi li možda konkurirala za Slavoniju? Zanimaju me Vukovar i Vinkovci. Ta rješenja nikako da stignu..
  8. Pitanje za Rock i Propast_66 - vidim da zaista lijepo sistematizirano pratite rezultate natječaja - ima li možda tko od vas popis prema Listi kandidata nakon razgovora, po redu i prema tome tko je dobio koje mjesto, za ove za koje se zna? Npr. br.1-ŽS Osijek br.2-...? br.3-...?
  9. ako tko što sazna za Vukovar ili Vinkovce, pliz neka stavi obavijest...ovo čekanje je grozno
  10. I Vukovar, Vinkovci, Osijek? ...
  11. Femina, sve ok Evo, Rock je napisao... ma, ionako čekam rješenja za drugi kraj Hrvatske
  12. Femina, možeš li molim te napisati o kojem se pravosudnom tijelu radi, te tko je dobio to radno mjesto (zaporku i inicijale)? Tnx
  13. I ja sam bila u toj grupi sa još nekoliko simpatičnih kolegica i pridružujem se od srca čestitkama kolegi I.B. koji je rasturio testiranje i pobrao desetku na razgovoru (možda je i kravata pomogla bar mrvicu). kravata je odradila svoje, sad da vidimo jesu li i cipelice bile od pomoći...
  14. kolega I.B., čestitke na Karlovcu! (bili smo u istoj grupi na razgovoru )
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija