Jump to content

kovac

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ..opet ignoriranje činjenica, nitko ovdje ne treba biti visokog medicinskog obrazovanja da bi ustvrdio bolest ili nestabilnost dotičnog oca, za to ponavljam postoji medicinska dokumentacija, i poveći policijski dosjei.. tako da to nije moje prazno blaćenje gore navedenog.. ili moja manipulacija nad djetetom.
  2. "Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo" ... pokušat ću razumijet Vaš sarkazam i negiranje činjenica, vjerujem da ste stekli iskustva u svom dosadašnjem radu gdje su se neutemeljeno i bespravno roditeljima uduzimala prava na djecu, ali moram napomenuti ovo nije jedan od tih slučajeva. Nisam postavila pitanje da bi Vi postavljali protupitanja koja vrijeđaju moju inteligenciju... ovako.. još uvijek smatram da mogu pravilno prosuđivati šta je najbolje za moje dijete, tako da na ovo pitanje vezano za školu ne želim niti odgovarati.
  3. Termin samohrani roditelj se odnosi na roditelje koji samostalno, bez drugog roditelja skrbe o djetetu. Definicija samohranog roditelja uvelike ovisi o tome što se podrazumijeva pod riječju samohran. To može značiti sam, samostalan, usamljen, prepušten sam sebi, nevjenčan ili izvan stalne veze. To su dakle oni roditelji koji samostalno, bez drugog roditelja skrbe o djetetu. U svakom se slučaju radi o kvantitativno deficijentnoj ili kvantitativno insuficijentnoj obitelji, u kojoj je jedan od roditelja umro, razveden, nestao, napustio, nepoznatog boravišta ili se naprosto nikad nije želio angažirati u životu djeteta. To nadalje mogu biti izvanbračne obitelji, zatim obitelji u kojima je jednom roditelju oduzeto pravo na roditeljsku skrb ili poslovna sposobnost, koji su na izdržavanju kazne ili na dužem liječenju.
  4. ..sama sam otišla u bolnicu, sama izašla iz bolnice, svaku djetetovu bolest sama odradila, sama prisustvovala prvom vrtićkom danu, a isto tako i školskom, financijske situacije neću niti spominjati..nisam samohrana majka? Djetetu ne skrivam niti jednu činjenicu, zna tko je njegov otac, a kad ga pitam dali ga želi upoznati odgovara negativno. Ne želim ga prisiljavati na ništa, ali poznavajući svog nekadašnjeg partnera znam šta mogu očekivati od njega, i iz tih razloga želim zaštititi dijete.
  5. ..ne pokušava ostvariti legitimno pravo, njegovo legitimno pravo je to da svoja prava traži na sudu...dalje.. njegovu dijagnozu nisam ustvrdila ja, već psihijatar..počevši od agorafobije, šizofrenije, opsesivno-kompulzivnog poremećaja.. za to postoji čvsta medicinska dokumentacija. Ne osporavam nikome ničija prava, ali zna se koje ustanove za to služe.. sudu se ne obraća, nego kaubojski upada u naš život , koji smo izgradili bez njega.
  6. Pozdrav.. Samohrana sam majka 7-godišnjeg djeteta, koje nikad nije upoznalo svoga oca, niti je on kao takav upisan u iti jedan dokument.. Ne primam nikakvu alimentaciju, niti me to zanima.. zanima me sljedeća stvar: on kao otac ni službeno ni neslužbeno ne postoji, psihčki je bolesnik, s nekoliko težih dijagnoza, inače ne komuniciramo ali zadnjih nekoliko godina (uvijek u doba blagdana) javi se s nekakvih zahtjevima da želi viđati dijete, maltretira moje roditelje, susjede, roditelje djetetovih školskih kolega. S Obzirom da dijete tog čovjeka nepoznaje, zanima me kako ga mogu zaštiti od ovih ekscesa, dali ocu mogu zabraniti bilo kakvu komunikaciju s nama, jer ona zaista nije ugodne prirode.??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija