Jump to content

mminiem

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. odgovorili su na moj zahtjev u roku od 8 dana
  2. Pitanja iz Ustava - što je Ustav, biračko pravo, obilježja RH, a sistem je taj, ispitivačica postavi pitanje i odmah odgovor, nema mudrolije i filozofiranja. ZUP ZUS i uredsko: pečat, prijamni štambilj, dijelovi rješenja, načela nabrojiti i jedno objasniti, kada se pokreće upravni spor, kako i kada. JLRS i službeničko - pretpostavke i uvjeti za prijem u državnu službu, a ostala sam pitanja zaboravila (užasna me frka bila uhvatila i eto sad više ne znam što su me tamo pitali) EU - institucije, sve o parlamentu, ulazak RH u EU, nastanak EU, referendum. Poslala sam pred kraj studenoga zahtjev, a odgovor sam dobila u roku od 8 dana, da će ispit biti 14.1. Mora se učiti, ja sam počela čitati od dana kad sam poslala zahtjev, a onda moraš dobro zagrijati stolicu. A učila sam iz onih pitanja koji su bili objavljeni na web stranici Min uprave, samo sam izmijenila dijelove gdje se zakon mijenjao (ali to sam ručno radila, tako da nemam gotovu skriptu).
  3. Kako sam i sama svih ovih dana tražila iskustva po forumima sa dsi, evo da se pohvalim - i ja sam danas položila dsi. Ispitivači su stvarnoj super, pomognu ako zapnete, ali osnovna stvar, mora se učiti. Držim fige svim budućim kandidatima i želim svima da ispit prođe kao što je prošao i kod mene.
  4. Od prijave, pa do dostave rješenja je kod mene prošlo 3 tjedna, a od primitka rješenja pa do ispita je 4 tjedna. Na ispit se možeš prijaviti odmah nakon što ti istekne probni rok. Moguće da tvoji na poslu o tome vode računa, što kod mene nije bio slučaj, ja sam sama podnijela zahtjev. A imaš rok do kada moraš položiti ispit.
  5. Ima li netko možda novu skriptu o EU?? mminiem@gmail.com
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija