Jump to content

ilicicvedran

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Problem je u tome što sam se preselio prije 4 god. A ovdje ništa nisam dobivao , dali da nazovem vip i tražim da mi nešta pošalju ili?
  2. Problem je u tome što sam se preselio prije 4 god. A ovdje ništa nisam dobivao , dali da nazovem vip i tražim da mi nešta pošalju ili?
  3. Pozdrav ! Vipnet mi je sjeo na tekuči račun kod Erste banke , račun od vipnet mi je od prije 6-7 godina , s tim da od njih ništa nisam dobivao več najmanje 5 godina.Zanima me kada nastupa zastara i dali mi se vrijedi žaliti . P.S. Trenutno sam na zavodu za zapošljavanje i prije 4 godine sam se preselio.
  4. Imam jedno pitanje , imam dug za doprinose iz obrta , obrt je zatvoren več 3 god. Dobio sam prijedlog za ovrhu iz porezne pa sam u poreznoj napravio zapisnik da ču otplačivati taj dug po 1 000 kn mjesečno , ali su kamate velike , neču ga tako nikada otplatiti. Pitanje? Pošto nisam bio u mogučnosti plačati taj dug , kamate su prekoračile glavnicu , međutim ja sam čuo da se može sa državom postiči neki dogovor o brisanju tih kamata ili barem djela , ako platim glavnicu duga odjednom. Unaprijed se zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija