Jump to content

Terezijo

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Terezijo objavio

  1. Dragi prijatelji, uzalud je pisati prigovor na stipendiju. Ja sam to učinio prošle godine i nisu poslali baš nikakav odgovor , a niti stipendiju, iako su svi papiri bili u redu i svi uvjeti ispunjeni. To kažu na telefon da pošaljete prigovor samo da vas se riješe, ali ne nadajte se ni odgovoru, a kamoli stipendiji. Nažalost, takva je stvarnost i to rade. Također se nemojte mučiti slati im mailove jer će ih ignorirati i ništa vam neće odgovoriti. Strrašno, ali istinito.
  2. Ja nisam ništa dobio od MIO, niti obavijest od suda da su se očitovali. Poslao sam tužbu, načekao se godinama i samo dobio odbijenicu sa suda. Tako jeto bilo. Želim ti više sreće.
  3. Mene su odbili sa Upravnog suda. Čekao sam 3 godine i dva mjeseca na omjer rat-mir. Obrazloženje uopće ne razumijem, preglupo je i uopće se ne odnosi na ono što sam tražio. Sudsko vijeće se sastojalo od tri žene i ne bih htio nikoga povrijediti, ali mislim da one stvarno ne poznaju ratnu problematiku i nasumice donose odbijenice. Htio bih se žaliti, ali ako netko zna neka mi kaže KOMU treba uložiti žalbu na odluku Upravnog suda, jer nema pouke o pravnom lijeku. Molim vas za hitan odgovor jer mi istječe rok od mjesec dana. Hvala.
  4. Moj je predmet tamo već tri godine i dva mjeseca i još ništa, nažalost
  5. Uputio sam tužbu Upravnom sudu još u siječnju 2009.godine na omjer 30% vojno i 70 % civilno. HRVI sam i u mirovini sam. Do danas nema odgovora. Zavao sam nekoliko puta jer su mi rekli da se 2009.godina počela rješavati još u rujnu prošle godine i premda sam je poslao ,kako rekoh, još u siječnju 2009. godine, još nikakvog rješenja. Čuo sam da se svima riješi u roku 3 godine, ali evo meni je već prošlo tri i ništa. Zvao sam nekoliko puta i uvijek isti odgovor da još predmet nije riješen. Što god još upitam uvijek samo daju škrt i kratak neodređen odgovor. Molim da mi odgovorite ukoliko netko zna , koliko se zaista čeka odgovor Upravnog suda i šta mi je činiti da saznam koliko još moram čekati? Hvala svima koji nešto znaju ili imaju nekoga iskustva.Postoji li neki zakonski rok u kome oni to moraju riješiti.
  6. Pozdrav braniteljima! Molim za pomoć ako netko zna. Zanima me da li je netko od HRVI 20% ostvario realizaciju stambenog kredita za hrvatske branitelje. Ja sam čuo da su neki HRVI 20% dobili, a s druge strane opet kruži priča da postotak 20 još nije na redu za dodjelu. Molim vas ako ima netko neku pobližu informaciju da mi je kaže jer ne znam komu da se obratim. Pisao sam Ministarstvu, ali ništa od toga. Pomozite prijatelji!!!! Čekam taj kredit već 18 godina , navodno sam na listi tek negdje 11.000-ti. Ranjen sam 1992.godine i od tada HRVI. Hvala svima koji mi mogu pomoći nekim odgovorom.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija