Jump to content

Gocabr

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. A jeste upućeni kako ide rad iz zatvora da svaki dan hodam na posao?
  2. Lijep pozdrav, osuđen sam na kaznu zatvora od 6 mjeseci, koji bih trebao krajem mjeseca krenuti na izvršenje u Remetinec. 1.Interesira me dali ja mogu po novom zakonu od 1.1.2013 tražiti rad za opće dobro?Ako da kome dati zahtjev? 2. Ako ne dali postoji mogućnost da hodam na posao svaki dan pošto sam osuđen na 6 mjeseci, a mjesto boravka mi je 40 km od zatvora? Ako tko ima informacije kako se to radi, dali može i jutarnja i popodnevna smjena ili se može samo ujutro? molim Vas odgovore na pitanja, jer borim se sam kroz to jer nemam love za odvjetnika plaćati, a doma su mala dijeca. Hvala unaprijed.
  3. Sada mi nije jasno , a ovdje po forumima vidim da je netko preuzeo tvrtku i s time i dug tvrtke. Sada pa mi nije jasno to nikako.
  4. Lijep pozdrav, Evo nadam se da će mi nitko znati odgovoriti. Ovako ja sam bio vlasnik tvrtke koja je dobro radila. Zbog poslovanja sm dao Van i neke zadužnice i na temelju zadužnica smo uzimali robu koju smo koristili za poslovanje. Kako je došla ova gospodarska kriza nismo uspjeli naplatiti i firma je došla do blokade. U tome svemu ja sam uspio da firmu prepišem na drugu osobu , koja mi je bila dužna. Dok sam ja bio direktor tvrtke nisam dobio nikakvu prijavu, ali sam sada dobio poziv za policiju. Interesira me dali je novi vlasnik preuzeo i dugovanje sa tvrtkom ili sam ja i dalje odgovoran? HVALA UNAPRIJED
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija