Jump to content

iGoA5

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je iGoA5 objavio

  1. Students sam nisam nekog imovinskog stanja tj nemam neka primanja zato mi je svaka pomoc dobro dosla i nisam raspolozen za uzimanje odvjetnika samo zbog nekog savjeta jer je usmetni pretres vec prosao tj saslusanje. Mi smo ovdje da bi dobili besplatan pravni savjet i zato je i otvoren ovaj forum koliko znam. Ja vjerujem da ce svi vasi gosti moci izvuci neku korisnu informaciju iz ovih mojih pitanja jer su interesantna i direktno govore o nekim stvarima kao sto sam i ja sam izvukao neke korisne informacije iz ranijih tema i odgovora. Ja bi Vas jos jednom molio da mi odgovorite na postavljena pitanja bez obzira u kojoj se to meni drzavi dogodilo...pitanje je postavljeno kakve su procedure propisi zakoni mogucnostu u drzavi Hrvatskoj?
  2. Ok hvala na odgovoru u svakom slucaju. Mozete li mi odgovoriti kakvo je stanje povodom ovoga u Hrvatskoj? Na usmenom pretrresu da li se moze sudija oglusiti na poziv okrivljenog da se pregledaju kamere za nadzor saobracaja te dokazati njegovs nevinost i ipak presuditi u korisit sluzbenika policije tj vjerovati njemu na rijec uprkos ponudjenom materijalnom dokazu? Ako ipak izgubim na sudu koja je procedura dalje? Drugostepeni sud? Da li mogu tuziti policajca privatnom tuzbom za klevetu dusevni bol, nerire stres i izgubljeno vrijeme naravno mogu li traziti suspenziju policajca eventualno ostavku po Zakonima drzave Hrvatske?
  3. Postovani, gradjanin sam Bih ali bih mi puno znacilo ako biste mi pokusali pomoci u mome problemu. Editirano kazna je 200KM Editirano kazna za ovo mi je bila 500KM. Editirano Znam da nisam gradjanim drzave Hrvatske ali bi mi u mnogome pomoglo kada bih cuo rijeci nekog strucnjaka u ovoj oblasti prava. S postovanjem
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija