Jump to content

MilkaS

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Hvala
    MilkaS je reagirao na Ruby_Danderfluff u Drugi brak   
    Možete se osigurati tako da Vam suprug daruje polovicu (četvrtinu?) tog stana na ime Vašeg ulaganja, ali bez toga nikako, jer je to njegova vlastita imovina.
    Ako Vi samostalno postanete vlasnica nekretnina, koje budu Vaša vlastita imovina, tada sve ovisi o tome tko će prvi umrijeti, jer ako Vi umrete prva, suprug i dijete Vas nasljeđuju, a njega iza njegove smrti nasljeđuju sva njegova djeca na jednake dijelove. Možete sastaviti oporuku, ustupiti imovinu za života, ali zakonskim nasljeđivanjem bi redoslijed bio takav.
    Ako on prvi umre, tada Vaše nekretnine ostaju Vaše vlastite, a nakon Vaše smrti nasljeđuje Vas samo Vaše dijete, ako ja to dobro rezoniram.
  2. Hvala
    MilkaS je dobio reakciju od Ruby_Danderfluff u Gubitak kapare kod kupoprodaje stana   
    Ovakve situacije se najcesce dogadjaju u praksi zbog raznoraznih razloga. 
    Ukoliko vam kredit ipak bude odobren da biste prvenstveno ogradili sebe napravite anex ugovora sa prolongiranim rokom za isplatu. To mozete uciniti i odmah.  Obicno su prodavci razumni i pristace na to. Taj rok za isplatu se stavlja duze od predvidjenog, upravo zbog nepredvidjenih okolnosti. Ne znam zasto ste unijeli tako kratak rok. 
    Ukoliko vam kredit pak ne bude odobren u banci ne mozete uciniti nista. Imate li napismeno da ce vam odobriti kredit ili samo rekla kazala? Jedino tog bankara mozete izvuci za usi zbog davanja takvih iskaza. U tom slucaju potrazite drugu banku koja je spremna da vas kreditira. 
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija