Jump to content

Ruby_Danderfluff

Moderator
 • Broj objava

  9625
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  172

Ruby_Danderfluff je zadnji put osvojio dan travanj 14

Ruby_Danderfluff objavljuje sadržaj koji drugi korisnici cijene!

O Ruby_Danderfluff

 • Status
  Moderator

Nedavni posjetitelji profila

13698 pregleda profila
 1. Ako ste ranije imali mjeru opreza da se morate javljati jednom tjedno ili rjeđe u policiju, tada to prestaje pravomoćnošću presude, osim ako presudom nije produljeno za neki period. S uvjetnom osudom normalno živite i putujete u inozemstvo, jedino ne smijete biti zatečeni u činjenju drugog kaznenog djela.
 2. Nije, jer je to već uobičajen simbol.
 3. Moja sućut u povodu Vašeg gubitka. Prvo tražite vještačenje svoje medicinske dokumentacije (slika ultrazvuka itd.) od strane nezavisnog liječnika, za kojega bi možda bilo dobro da i nije s Vašeg područja, pa neka Vam on potvrdi da je Vaš izabrani ginekolog bio nesavjestan, onda se obratite odvjetniku koji će Vas uputiti dalje radi podnošenja tužbe i drugih koraka. Imate i opciju prijaviti liječnika radi stegovne odgovornosti Hrvatskoj liječničkoj komori.
 4. Nije ispravno, trebate prijaviti inspekciji rada, pogotovo ovaj dio da morate "odraditi" blagdane i praznike.
 5. Nažalost, ako je protekao rok za žalbu, to više nije moguće. Mislim da nećete s uspjehom u bilo kojem postupku isticati diskriminatornost (odnosno radije, stavljanje u nepovoljniji položaj) jer su u jednom trenutku vrijedila jedna pravila, koja su se odnosila na jedne, a zatim su se ta pravila promijenila, i vrijede za kasnije korisnike.
 6. S obzirom da proizlazi da to nije zakonska obveza LINK, ako se u međuvremenu nešto nije promijenilo, tada bi ili trošak izmjene dimnjaka i bojlera za sve trebala snositi pričuva ili bi svatko to trebao snositi za sebe. Vidite i ovo: LINK. Možete li financirati ovo iz subvencije?
 7. Vidite u Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka, čl. 25.-33. Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, te se uskladite s tim odredbama. Morate staviti obavijest o videonadzoru, itd.
 8. Ako ne postoji drugi dobavljač za to, onda nemate druge nego sjesti i plakati. Naknadu štete ne možete od njih tražiti ako oni nisu krivi za produljenje roka.
 9. Ako počinitelj od ranije nije bio uhićen, tada se ne radi o žurnom postupku, pa poziv za ročište može trajati i nekoliko mjeseci.
 10. Po mom mišljenju, ne može, jer ga državna služba mora uputiti na državni stručni ispit, prijaviti i sve, i to za državni stručni ispit sukladno njegovog struci (arhivar, upisničar itd.), a to ne može ako nije njihov zaposlenik. Državni službenik se ne može zapošljavati mimo natječaja, pa ni na dopunski rad, po mom mišljenju.
 11. Posebnih skrbnika ima malo i jako su rastegnuti, oni obave razgovor s djetetom ako je dijete sposobno shvatiti značenje postupka, a kod djeteta od 2,5 godine to vjerojatno nije slučaj, tako da će samo napisati izvješće na temelju uvida u spis predmeta, eventualno prisustvovati ročištima i to je to.
 12. Trebalo bi se tretirati po boravištu djeteta.
 13. Čija je kuća u koju je ulagala, na koga glasi?
 14. Bilo bi najbolje u Kanadi, gdje vam je posljednje zajedničko prebivalište i prema čijem pravu je brak i sklopljen.
 15. Neovisno o tome, kuća je stečena prije nego što ste bili u formalno priznatoj izvanbračnoj zajednici s obzirom da je on bio u braku, a imovina od koje je stečena ta kuća potječe od Vašeg oca, koji ju je dao Vama - on je Vama darivao bilo novac za kupnju kuće, bilo kuću samu, što će Vaš otac sigurno i potvrditi. I to Vama osobno, a ne obojima.
×
×
 • Napravi novi...