Jump to content

Veki031

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ok,hvala,nisam znao za ovaj rok od 3 godine,ali šteta je oko 1000 kn tako da mi se ne isplati podnositi tužbu.
  2. Hvala na odgovoru. Sad sam bio u Muzeju i rekli su mi da odem u Gradsko Poglavarstvo prijaviti štetu i da je prošlo več 2 mjeseca tako da ne znaju da li če mi priznati zahtjev. Grad Osijek je poslije te oluje primao zahtjeve za odštetu ali dok je to još trajalo to zaprimanje zahtjeva od strane grada zvao sam ih i rekli su mi da ne mogu primiti zahtjev bez policijskog izvještaja. Sad sam otišao u Gradsko Poglavarstvo predati taj zahtjev ali mi je dosta bezobazni činovničić tamo rekao da je prošao rok.Rekao sam mu da sam ih zvao za vrijeme roka i da su mi rekli da ne moram ni dolaziti bez policijskog izvješča na što je činovničić rekao da sam trebao sam uslikati auto,LOL,kao da moje slike imaju imaju ikakvu "važnost". Ipak je zaprimio policijski izvještaj i slike iz mog osiguranja i morao sam na prazan A4 papir napisati zahtjev za odštetu i rekao je da če mi komisija svakako javiti,i ako odbiju zahtjev. Izgleda ništa od toga...
  3. Pozdrav svima na forumu. Nadam se da sam odabrao dobar podforum. Dana 27.06.2016 tijekom olujnog nevremena u Osijeku mi je sa Muzeja Slavonije palo dva crijepa(kubure) na auto i oštetilo haubu i blatobran. Bila je policija,slikala štetu i napravila izvještaj. Također sam 2 dana nakon nevremena(29.06.2016) bio u mom auto-osiguranju na besplatnoj procjeni štete i uslikali su oštečenja i poslali mi kuči slike i procjenu štete. Prije tjedan-dva sam podigao potvrdu o događaju iz PU ali u potvrdi ne piše sa koje zgrade su pali crijepovi. Zbog posla nisam stigao do sada ništa rješavati sa Muzejom pa me zanima što napraviti dalje? Da li kopirati policijski izvještaj i procjenu štete sa slikama oštečenja mog osiguranja i poslati im to s povratnicom?Ako da da li još nešto napisati,ako da,što? Da li če njihovo osiguranje dobiti neki detaljniji izvještaj iz policije,sa slikama,jer ovaj izvještaj/potvrda što sam ja dobio je dosta štura. U privitku prilažem potvrdu iz policije o događaju. Unaprijed hvala. P.S. I danas,2 mjeseca nakon nevremena još stoji otprilike 10 crijepova/kubura na krovu Muzeja Slavonije koji još nisu pali,zapeli su na snjegobranu.
  4. Radim u jednoj trgovini i svaki mjesec potpisujemo ugovore o radu na mjesec dana,uvjeti rada su postali katastrofalni u zadnja 2 mjeseca i htio sam dati otkaz ali nisam zato što onda nemamm nikakva prava na birou. Zanima me što bi bilo kad ne bi potpisao iduči ponuđeni ugovor o radu(to bi trebalo biti sutra),da li bi se to smatralo kao da da dajem otkaz ili što? Kako bi se to vodilo na Birou,da li bi firma javila njima da ja nisam htio potpisati ugovor? Molim odgovor što prije ako je moguče jer sutra ujutro dobijam ugovor na potpis. Unaprijed hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija