Jump to content

bioaktiv1

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zahvaljujem na odgovoru. Napominjem da sam se savjetovala s odvjetnikom prije svakog postupanja, uredno čuvam dokumentaciju i da sam imalo sumnjala u ispravnost mojih potraživanja, davno bi odustala. odlučila sam se žaliti isključivo iz razloga što ne mogu podnijeti ovakvo ponašanje operatera prema korisnicima i pasivnost državnih institucija. Srdačan pozdrav.
  2. nakon trogodišnjeg spora s t-comom zbog nastojanja da prijevremeno prekinem pretplatu , dobila sam sudsku presudu u njihovu korist i želim se žalit. razlozi su slijedeći-pretplatu sam htjela otkazati jer mi je došlo do kvara u sustavu, sve sam uredno pismeno prijavila, 2 mjeseca serviser nije dolazio , a uredno su mi naplatili pretplatu za taj period. žalia sam se na svaki njhov račun, dopis, sve imam uredno arhivirano. također imam mišljenje agencije za telekomunikacije da sam ja u pravu. međutim sutkinja je odlučila u njihovu korist s obrazloženjem da nisam ničim dokazala da sam imala smetnje u sustavu mada imam dopise kojema sam obavjestila operatera. na koji drugi način bi i mogla dokazati, kad osim ovlaštenog servisera, ne smijem dati nikome da petlja po uređajima jer uređaji gube garanciju. imam li osnova za žalbu i zna li netko neki slični slučaj?
  3. Može li vlasnik parcele usred grada tu parcelu pretvoriti u odlagalište automobilskih olupina. nadležni u Gradu se pravdaju da je to privatna čestica i da vlasnik može na njoj raditi što ga volja. to meni nema smisla jer se zna gdje se otpad mora odlagati. Ukoliko me možete uputiti na članke zakona , bila bih vam zahvalna , pomoglo bi kod službene prijave .Zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija