Jump to content

Surya

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Surya

    Boris Vizner

    pozzz Da li neko zna ima li negdje na internetu za downloadovati pdf verziju: Boris Vizner - Komentar zakona o osnovnim vlasničkopravnim odnosima, 1980. godina, Zagreb Hvala unaprijed
  2. Pozdrav Prije 2 mjeseca podnesen je zahtjev za rekonstrukciju spisa Opštini, po kojem do danas nije postupljeno, niti je opština dostavila bilo kakvo rješenje o zahtjevu. Šta sada, kakav podnesak uputiti opštini, da li se pozvati na kaznene odredbe zbog nepostupanja ?
  3. Pozdrav Da li Centar za socijani rad može podnijeti tuzbu protiv nasljednika fizičkog lica čija kćerka je smještena u instituciju za mentalnu retardaciju i koji je bio obavezan kao otac da doprinosi 40% za njen smještaj. Otac to nije plaćao jer tvrdi da nije imao sredstava, ali je njegova zalba na rješenje odbijena. Sada Centar tuži nasljednike oca bolesne djevojčice za naplatu potraživanja koja su oni davali za boravak njegove kćerke u instituciji a on nije plaćao od 2007. godine. Da li se na drugi način moglo ovo pitanje riješiti osim na ovaj način tj. tužbom ???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija