Jump to content

marin2005

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je marin2005 objavio

  1. gle, ne razumim, šta sam se trebao žaliti na rješenje koje ide meni u prilog, točnije u kojem piše da se ovrha obustavlja. dakle 2003 ili 2004 ne sjećam se točno sam dobio rješenje od suda kako se ovrha obustavlja niti sam tada radio niti sam raspolagao ikakvim pokretninama. i sada odjedan put dakle u 2012 samo doće rješenje od suda da je odobrava prijedlog za ovrhu koje vodi društvo leko i partneri i to pazi sada, datum je 8. mjesec 2011. a ja ga dobio to tek u veljači ove godine. da li je u međuvremenu pokrenuta ponovo ovrha, ali ako je zašto ja nisam nikakve informacije o tome. jer u razdbolju od zadnje plave kuverte od suda pa do sada nisam nikad dobio ništa više? to mi nema logike
  2. pa to i je caka, da klošari uzmu što više para. gle ja mislim da žalbom nećeš ništa dobiti, samo ti vrijeme ide, a dug ti svakim danom raste. u to budi uvjeren. ja razmišljam njih tužiti upravo zbog tih datuma i odakle njima moj OIB i kako znaju da imam novaca na računima. ajde svakako pitaj tog svog odvjetnika pa mi javi!
  3. opet gledam svoje rješenje. pazi ovo. 3.8.2011. je odvjetnički ured kao poslao to rješenje, u biti ne znam je li poslao, točnije kada je napravljen taj ovršni prijedlog. i pazi sada, na dokumentu onda pečat od nadležnog suda da je primio u 1. mjesecu ove godine. ne razumim?
  4. pa to oni namjerno i rade da ti isisaju sve pare. što se tiče žalbe, meni piše "žalba ovršenika protiv rješenja o ovrsi ne odgađa provedbu ovrhe" i to su likovi. eto vidiš da mogu sve. ne razumim, kako je to moguće, ali očito im je država dala zeleno svjetlo čim to tako mogu. mi smo još sitne ribe, zamisli koliko ima ljudi s većim računima ili tek tvrtke. ja ozbiljno namjeravam napravit tužbu a ne žalbu. imam prijetelja jednom pravnika pa ću ga pitati za savjet. nisam ni ja dobio nikako rješenje niti išta dugi niz godina, a pazi ovo, na rješenju piše da je tiskano još 8 mjesec 2011.
  5. pajdo i meni je tek ovaj prošli ponedjeljak došlo isto takvo rješenje, i pazi isti dan blokirali računi, sve mi počistili. ja u banku, kaže žena imate od fine blokadu, čak mi je rekla koliko mi još para trebaju uzeti, ali da odem u finu, pretpostavljao sam šta je, ja otišao u finu i tamo mi žena reče, šta i kako. da otvaram neki zastičeni račun ili da samo uplatim ostatak svote koje potražuju na svoj tekuči i sve će rješiti. ok. ja sutradan ujutro opet u finu, žena mi rekla koliko točno još treba, dala mi svoj broj telefona i ja njoj njezin. otišao na banku uplatio i zvao da kažem da sam uplatio. nakon 2 sata mene žena zove, kaže gospodine sada su vam računi odblokirani. ok. super. ja opet finu sada ali matičnu poslovnicu da mi daju neki račun ili potvrdu sa je to rješeno, tj. da sam platio. kaže žena morate platit 50kn. vidi isusa ti, velim ja. aj zbogom. otišao na banku i ima onaj mal automat koji printa stanje računa i tamo se vidi koliko mi sve novaca uzelo. mislim opet glupo mi je, jer nigdje nemam rješenje da je to sada gotovo. inače moje se problem vuče iz 2003. napravio sam duga oko 1500kn i već mi je iste godine dolazila doma ovrha. poznavao sam čovjeka koji je radio ovrhe, došao kod mene doma i stari je samo potpisao da nema ništa na mene. i onda sam nakon par mjeseci dobio rješenje da se ovrha obustavlja. i sad su to ovi isusovci pred kraj opet pokrenuli jer pazi kako piše u rješenju koje sam dobio isto kao ti "ovrhovoditelj ima saznanje da ovršenik ima novčana sredstva na računima..." pa koji su to udbaši, odakle oni znaju koliko ja imam para i da li imam. mislim kakvo je to srajne. ja ne bježim od toga, napravio sam sranje i kriv sam, ali oni isto malo toga uzimaju previše sebi za pravo. uglavnom, moj savjet ti je da platiš to što prije jer ti na to idu kamate svaki dan, e sad ovisno koliko si napravio pazi.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija