Jump to content

BEDROCK

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. evo samo da se javim kratko povodom ove teme! što se zakona tiče u mom slučaju dobio sam trajno hrvi poslije 7 i pol godina samo da se zna ima ljudi koji su i duže čekali da dobiju hrvi stalno. pozdrav
  2. dečki samo naprijed!! svojim komentarima pomažete manje upućenim braniteljima kako ostvariti svoja prava. nismo svi pravnici ili pravno obrazovani da znamo kako se nositi sa birokracijom i na koji način. stoga, svi komentari i pomoći na ovom forumu koriste u dobrobit svih branitelja, a osobito njihovim obiteljima. jednostavnom računicom može se doći do broja ljudi(čitaj: sudbina) kojima pomažete na ovaj ili onaj način. velika hvala u moje ime i moje obitelji!
  3. uvaženog gosp."whitedd"- bi ovim putem samo priupitao;da kad se već razmeće institucijama, u koje je izgleda dobro"upućen" neka vidi kako mi je mogao biti izbrisan braniteljski staž od 10.01.91. do 26.07.91. kad sam iz mupa prešao u tadašnju 2A brigadu zng rh, to se on ne pita i ne šalje institucije da revidiraju, provjere i utvrde činjenično stanje glede tih problema koje nas takodje tište. u najmanju ruku, rekao bih da je to dvoličnost ne samo njega nego i dvoličnost kojoj smo izloženi u svim segmentima današnjeg života. neka mi se slobodno javi na mail da mu pošaljem osobne podatke pa neka ih revidira sam ili sa institucijama koje gore navodi. sit sam takovih naklapanja, umjesto da se trudi da se istina o dom. ratu ne zaboravi on pljuje po svim temama ovog foruma koji nama sitnim ljudima potpomaže u ostvarenju svojih prava, a ako mu ne odgovara što smo ostvarili ta prava neka lobira u saboru da se to promijeni. po mome mišljenju to je demokracija pa neka postupi demokratski sa uskokom ili bez njega!!
  4. hvala svima na savjetima, sad mi je sve jasnije, a što se tiče riječi "skiksati" samo da upozorim da se moj status rješavao 7 i pol godina jer su neki birokrate u postupku "zametnuli" dokumentaciju pa sam imao mukotrpan put da preko brojeva protokola ishodim presliku jednog dijela med. dokumentacije još iz vremena dom. rata koja je nestala u vidu vodene pare. moram priznati da je riječ skiksao možda malo nespretno rečena pa neka se neka gospoda ne "ljute" nego neka prime moju"ispriku" ako im je povrijedjen ego. što se tiče ovo za obnovu postupka za rvi naravno da ću i to pokrenuti. mislim da se to podrazumjeva. pozdrav esadu, mrljavcu i drugima koji pozitivno utječu na živote nas koji smo manje vični ovoj birokratskoj proceduri koja nam je nametnuta. dečki nastavite tako i dalje!!!! i još samo ovo: neka uskok i ine institucije slobodno revidiraju sve slučajeve ja se ne bojim, samo iz iskustva mogu reći da oni koji su najglasniji obično nešto kriju ili nemaju čistu savjest. Hvala!
  5. ovim putem molim detaljne upute za obnovu postupka kod hzmo! hrvi 20% u mirovini od 10.2006. profesionalna 50/50 po osnovi ptsp čin narednik liječenje nastavio u kontinuitetu kao i psihološka testiranja svakih 6-7 mjeseci molim savjete kojim putem krenuti kako nebi "skiksao" kao neki sa ovog foruma, koji pratim često ali neredovito. prilikom ostvarivanja prava na invalidsku mirovinu ovaj forum mi je dosta pomogao pa sada opet tražim savjet od vas forumaša. cilj mi je oća ili povećanje profesionalne i naravno omjera(ukoliko to bude moguće) pozdrav esadu i ekipi u koje sam stekao povjerenje(nije reklama) pozdrav iz slavonije!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija