Jump to content

Ursus_spelaeus

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala bovu na odgovoru ! znači oni praktični nemogu ništa ... jer prekršajnu prijavu ako i pokrenu , nemogu dokazati da ja imam TV uređaj.
  2. Da se nadovežem zanimljiv mi je ZAHTJEV ZA ODJAVU RTV PRIJAMNIKA koji na HRT-ovim starnicama možete skinuti da bi odjavili TV uređaj ... 1. neposjedovanje prijamnika 2. odlazak u dom umirovljenika 3. boravak u inozemstvu 4. smrt obveznika plaćanja 5. prestanak rada obrta ili pravne osobe znači ja spadam u prvu kategoriju pod 1 ZAŠTO ONDA JA MORAM ODJAVITI UREĐAJ KAD GA NI NEMAM ? jasno da bi HRT dobio moje podatke, OIB itd ... i da uđem u sustav ... a sa pravne strane zanimljiva je i zadnja izjava pisana malim slovima I Z J A V A IZJAVLJUJEM POD KAZNENOM I MATRIJALNOM ODGOVORNOŠĆU DA: je navedeni razlog odjave RTV prijamnika istinit dopuštam ovlaštenim predstavnicima Hrvatske radiotelevizije (HRT) nesmetano provoñenje kontrole iznijetih činjenica te da sam upoznat da će HRT u slučaju odbijanja, odnosno onemogućavanja HRT-a u provoñenju kontrole ponovno me prijaviti, odnosno teretiti za plaćanje RTV pristojbe.
  3. Ovako , preselio sam se u svoj prvi stan , novogradnja i nedavno su 2 tipa sa fasciklima zvonili na vrata naravno da sam ih neprimjetno kroz špijunku pogledao i čekao da odu ... pretpostavio sam da su sa HRT-a .. bio sam u pravu jer je drugi dan susjed otvorio i čuo sam razgovor između njih .... uglavnom da ne duljim znam koji je zakon da moram plaćati za posjedovanje TV ili Radio uređaja ... no međutim ja to jednostavno ne želim plaćati ... koje su mi opcije ? da ne otvaram vrata inkasatorima u nedogled ? (iako na forumima postoje varijante da su inkasatori falsificirali potpise ljudi o prijavi TV uređaja) pa je sve završilo na sudu sa grafološkim vještačenjem potpisa ... ili da ih pustim u stan koji nema TV niti Radio uređaj da se uvjere da ga nemam ? ... bovu očekujem tvoj odgovor ...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija