Jump to content

gigo1967

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. prijatelju moj nema ništa nit od Županijskog ureda nit od MOBS-a nit od gosp.Mikulića svi oni odbijaju jedni na druge.
  2. evo ovako od 1991 do 2000 bio u vojsci imam status dragovoljca invalid 30% u mirovini od 2006.g.Obratio sam se i bivšem Ministru Iviću(prosljeđeno na stambenu).Bio na razgovoru kod gosp.Mikulića i rekao mu u kakvoj sam situaciji.Ali mi je jednostavno rečeno da država novaca nema.A evo i vama ću reći sve:2000.g.dobio deložaciju da se iselim iz srpske kuće koju mi je dodjelila općina na korištenje.Dignem kredit "kupim"kuću (koju nisam prepiso nit sam ju dokraja isplatio).Tada mi je plaća bila 4.500.00kn nakon toga privremena mirovina od 1.300.00kn i naravno sudužnik otplaćuje moj kredit.2006.g.kada sam rješio mirovinu dignem kredit da bi sudužniku vratio što je otplaćivo.Sada vlasnik (što je normalno)traži da ga dokraja isplatim jer čovjek 10.g.čeka živi u Vukovaru.Ako ga do kraja ove školske godine ne isplatim onaj novac što sam mu dao računat će kao stanarinu.Kuća se nigdje nevodi na meni stambena komisija bila i rekli su mi da je ta kuća za rušenje napravljena je 1956.g.Evo neznam šta još da vam kažem.
  3. molim vas ako netko zna kome se obratit oko rješavanja stambenog pitanja.obratio sam se gosp.Mikuliću ali ništa.Stambena komisija bila al ljudi moji od toga ništa.Molim vas dajte mi savjet šta da učinin jer za par mjeseci naći ću se na ulici sa suprugom i četvero malodobne djece.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija