Jump to content

ilkoema

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ekipa bok polozilaaaaaaaa :) koji dobar filing.. ugl. nije uopce tesko.. nemojte se zivcirat i bedirat jer nema razloga.. ja sam SSS i stvarno pitaju samo osnove osnova.. puno pomazu ako zapnes..jedino je zena iz EU bila malo stoza ali opet ok.. nemojte panicarit jer sve je stvarno lagano.. pitanja sa uprave su vise nego dovoljna.. pitanja su ona koja se vrte tu po legalisu i SSS samo treba odgovorit s jednom recenicom..nema puno dubioza.. SRETNO SVIMA!!!
  2. pozz ucim po pitanjima sa min.uprave prijavila sam drzavni u 1 mjesecu poziv dobila u 2 mjesecu.. tako da poziv ocekuj za mjesec dana a za 2 mjeseca ispit.. ucim vec 2 tjedna i ide nekako..samo je jako puno informacija ali valjda ce bit ok..nadam se..imam tremu i strah me blokade ali budemo vidjeli u subotu kako ce to proc.. to je to.. SRETNO NAM SVIMA
  3. Pozdrav ekipa DSI imam 24.03 i ovaj tjedan pocinjem ucit. SSS sam i ucim po pitanjima sa Min. uprave. molim za savjet kako ucit jer jednostavno mi nista ne ulazi u glavu.citam 2 pitanja 2 sata i nemogu ih naucit molim za savjet kako ste vi ucili?koji redom?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija