Jump to content

radeD

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ja sam poslao ministarstvu mail u kojem sam naveo svoju situaciju,dobio sam odgovor da imam pravo na pomoć i naveli šta da od dokumenata pošaljem. Znaći da sam, taj, mail vrijedi kao zamolba.Nazvao sam ministarstvo da provjerim i stvarno su mi potvrdili da je mail dovoljan. Tako je bilo u mom slućaju.
  2. Znam da je tako kod zaklade, ja sam predao ministarstvu branitelja a to ti nije isto,zato sam pitao misleći da netko nešto zna,kažu da se od ministarstva nemora ćekat dugo.
  3. dali netko zna kada če biti isplata jednokratne novćane pomoći od ministarstva branitelja,naime predao sam zahtjev 01.03.2012.g,Predao sam svu dokumentaciju koju su tražili ! ministarstvu sam slao tri maila ali nitko ništa ne odgovara.Dali netko uopće tamo nešto radi ili je to onako pro forme...
  4. pozdrav, dali mi može netko odgovorit na pitanje,koliko se dugo čeka isplata jednokratne novčane pomoći od ministarstva branitelja,zahtjev je podnesen zbog smrti u obitelji, hvala !
  5. pozdrav,zanima me dali zaklada branitelja spada pod ministarstvo branitelja.Naime imam status branitelja i zbog smrti u obitelji zatražio sam jednokratnu novčanu pomoć od ministarstva.zanima me dali to isto mogu tražit i od zaklade branitelja. hvala i lijep pozdrav !
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija